Aarni Kaivari Limited Edition 38 mm

489,90 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Varastossa (Määrä: 5+)
SKU
49094
Muut mallit

Aarni Kaivari Limited Edition — pala Helsinkiä upeassa puukellossa

Nyt ennakkotilattavissa vain Keskisen Kellolta! Saimme kunnian olla ainoa Aarni Kaivari Limited Edition -automaattikellon ennakkomyyjä. Tartu ainutlaatuiseen tilaisuuteen ja varmista itsellesi harvinainen pala kaivopuiston historiaa.

Aarni Kaivari Limited Edition -kellojen omalaatuinen tarina sai alkunsa, kun voimakas Aila-myrsky puhalsi 150-vuotiaan lehmuspuun kumoon Helsingin kaivopuistossa vuonna 2020. Yhdestä vanhasta lehmuksesta syntyi erittäin uniikki tuhannen kellon numeroitu erikoiserä, joka jatkaa kaatuneen puistopuun tarinaa kauniilla tavalla.


Kaivari Limited Edition kello lyhyesti:

  • Kaivopuiston vanhasta lehmuksesta muotoiltu 1000 kellon erikoiserä
  • Uniikki kello, jonka lumon salaisuutena ovat ensiluokkaiset materiaalit, taitava puun käsittely sekä mukavasti ranteelle istuva ohut muotoilu
  • Kellon tavallista ohuempi Miyota 9015 -automaattikoneisto mahdollistaa ohuen rungon ja pitää viisarit täsmällisesti tahdissa
  • Erikoiserä nyt ennakkomyynnissä vain Keskisen Kellolla

Ainutlaatuiset materiaalit & lumoavat yksityiskohdat

Tämän kellomalliston uniikki materiaali pääsee upeasti esille jokaisessa Aarni Kaivari Limited Edition -kellossa. Kellon klassisen ilmeen ytimenä on vaaleanruskea lehmus, jota on käytetty niin kellon rannekkeessa kuin kehässäkin. Huolellisesti muotoiltu pyöreä puu luo kellolle pehmeästi aaltoilevan ilmeen, joka näyttää kauniilta ja istuu mukavasti ranteessa. Kellon tyylikkäässä ruskeassa sunburst-kellotaulussa on kaunis hehku, ja sen sävy on valittu puun värin mukaan. Pelkistettyä kellotaulua koristaa pieni kultaisella kehyksellä viimeistelty päivämääränäyttö sekä aarnin logo. Kullanväriset aksentit puolestaan antavat kellolle upean hehkun, luoden kauniin kontrastin maan läheisen puun vastapainoksi. Kokonaisuuden viimeistelevät upeat yksityiskohdat kuten lasinen koneiston paljastava takakansi sekä kellon kruunusta löytyvä Kaivarin kompassi.

Harkitun tyylin lisäksi tässä kellossa on kiinitetty vähintään yhtä paljon huomiota sen mukavaan istuvuuteen. Kellossa on siro 38 mm ruostumattomasta teräksestä muotoiltu kullanvärinen runko. Tavallista ohuempi Miyota 9015 automaattikoneisto pitää viisarit tarkasti tahdissaan ja mahdollistaa puolestaan kellon ohuen rungon. Kellosta on saatavilla myös hieman suurempi 42 mm versio, mikäli etsit kelloa isommalla rungolla.

Kätevän pikalukituksen ansiosta kellon ranneke on helppo vaihtaa ilman erillisiä työkaluja. Voit muuttaa kellon ilmettä käden käänteessä vaihtamalla esimerkiksi puisen rannekkeen tilalle nahkaversion. Huolella harkittu muotoilu tekee tästä mallista mainion arkikellon, jonka klassinen muotoilu sopii hyvin niin arkeen kuin juhlaankin. Elegantin värimaailman ja kauniiden yksityiskohtien ansiosta Aarni Kaivari Limited Edition -automaattikello on varsinainen katseenvangitsija, joka on valmis päästä kertomaan ainutlaatuisen tarinansa.

Näin Kaivarin 150-vuotiaasta lehmuksesta tuli Aarni-kello

Kaivari, Kaivopuisto, Brunsan, Brunnsparken... Rakkaalla paikalla on monta nimeä ja erityinen paikka Helsinkiläisten sydämissä. Suosittu puisto jo useamman vuosikymmenen ajan ollut yksi Stadilaisten suosikkipaikoista, jonka vehreä maisema kutsuu kaupunkilaiset yhteen viettämään aurinkoista hellepäivää tai juomaan simaa vappupiknikille. Puiston nimi viittaa 1800-luvulla alueella toimineeseen kylpylään, jonka upeasta puistosta tuli pian yksi kaupungin suosituimmista ulkoilualueista. Kylpylän tarina päättyi toisen maailmansodan pommituksiin, mutta uusi suosikkipuisto oli syntynyt jäädäkseen.

Kaivarin vanhoista puistopuista on pidetty hyvää huolta jo aina kylpylän kulta-ajoilta lähtien. Voimakas Aila-myrsky koitui kuitenkin yllättäen 150-vuotiaan lehmuksen kohtaloksi, joka kaatui voimakkaiden tuulien seurauksena vuonna 2020. Puukelloistaan tunnettu Aarni näki ainutlaatuisen mahdollisuutensa tehdä iäkkäästä lehmuksesta jotain ainutlaatuista. Näin syntyi Aarni Kaivari Limited Edition, joka nyt jatkaa vanhan puun pitkää tarinaa.

Kotimaiset Aarni-kellot on suunniteltu Suomessa ja niille myönnetään 3 vuoden takuu. Jokainen kello toimitetaan valmistajan kauniissa alkuperäisessä pakkauksessa.

Lisätietoja
SKU 49094
Brändi Aarni
Rungon leveys 38 mm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Koneisto Automaatti
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Ei
Materiaali Puu, Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ranneke Puu
Rannekkeen leveys 18mm
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon paksuus 12
Rannekkeen pituus 130 - 190 mm
Rungon väri Kulta
Taulun väri Ruskea
Takuu 3 vuotta
payments-logo
2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.