Lumoava korut

Kotimaisen Lumoavan laadukkaat kulta- ja hopeakorut on valmistettu ja suunniteltu alusta loppuun Kuopiossa. Nämä kauniit koruluomukset sopivat täydellisesti lahjaksi rakkaalle, ystävälle tai vaikka itsellesi. Jatka lukemista, tutustu tarkemmin Lumoavan tarinaan ja löydä omat suosikkisi brändin monipuolisista korumallistoista.

Lumoava pähkinänkuoressa:

  • Suunniteltu ja valmistettu Kuopiossa
  • Laadukkaat materiaalit ja A-luokan muotoilu
  • Koruissa käytetään kierrätettyjä jalometalleja
  • Kultaa, ruusukultaa ja hopeaa
  • Laaja valikoima, josta löydät lahjat rakkaalle tai vaikka itsellesi

Suomalaiset Lumoava-korut edustavat A-luokan kotimaista muotoilua. Nämä pohjoisen korut valmistetaan käsityönä suosien mahdollisimman ekologisia tuotantomenetelmiä. Jokaisen Lumoava-korun taustalta löytyy korun muotoilijaa inspiroinut idea. Korujen uniikit muodot ovat saaneet alkunsa niin lähimetsien luonnosta kuin elämän pienistä ja suurista iloistakin. Inspiraation synnyttämä ajatus herää koruissa kauniisti henkiin.

Ekologinen ja eettinen korumuotoilu

Luonnon ollessa lähellä tämän brändin sydäntä, korut valmistetaan mahdollisimman pitkälti käyttäen kierrätettyjä jalometalleja. Yli 99% Lumoavan koruissa käytetystä kullasta on kierrätettyä. Hopeakoruissa yli 90% materiaalista on kierrätettyä hopeaa. Lumoavan verstaalla ollaan tarkkoja siitä, että kaikki ‘’hukkamateriaali’’ aina jalometallipölystä lähtien kerätään talteen myöhempää käyttöä varten.

Lumoava rannekoru ja kaulakoru

Ne osat joita ei valmisteta itse, kuten koruissa käytetyt lukot ja korvakorujen tapit, tilataan vastuullisilta kotimaisilta tai eurooppalaisilta toimittajilta. Timantit tulevat suomalaiselta välittäjältä, ja alusta asti vastuullisen toimitusketju on taattu. Käyttämällä ainoastaan laadukkaita materiaaleja Lumoava varmistaa vastuullisuuden lisäksi näiden korujen kestävyyden. Lumoava-korut on suunniteltu alusta alkaen kestämään sukupolvelta toiselle.

Jokaisen korusarjan takaa löytyy lahjakas korutaiteilija. Lumoavan korumuotoilijoilta löytyy monipuolista osaamista myös muilta aloilta, mikä näkyy koruissa kauniisti esimerkiksi arkkitehtonisina muotoina ja viittauksina heraldiikkaan. Jatka lukemista ja tutustu tarkemmin asiakkaidemme suosikkisarjoihin.
Asiakkaidemme suosikit:


Lumoava Rakkain | toisenlainen sydänkoru

Rakkain-korut muodostavat ihastuttavan sydänkorusarjan, josta on muutamassa vuodessa kasvanut yksi Lumoavan suosikeista. Pauliina K:n suunnittelemat suloiset hopea- ja kultakorut, edustavat astetta modernimpaa sydänkorusarjaa. Taitelijan oma viharakkaus-suhde sydänkoruihin sai hänet tarttumaan haasteeseen, ja luomaan itsensä näköisen sydänkorukokoelman. Näissä koruissa lentelevät rakkauden nuolet ja Amorin siivet.

Rakkain-korut sopivatkin nimensä mukaisesti täydellisesti lahjaksi henkilöille, jotka ovat kaikkein lähimpänä sydäntäsi. Sarja on saatavilla hopeasta, kullasta ja punakullasta. Tutustu sarjaan täältä ja löydä oma suosikkisi!

Lumoava Rakkain-korut
Lumoava Helmi | hento ja romanttinen

Helmi-korut muodostavat romanttisen kokonaisuuden. Nämä koristeelliset sydänkorut ovat muotoilija Heikki Hartikaisen käsialaa. Korujen sirot muodot on viimeistelty elegantilla helmimäisellä kohokuvioinnilla. Osassa koruista hehkuvan kokonaisuuden viimeistelee klassinen makeanveden helmi.

Hartikaisen suunnittelema Helmi-sarja on yksi asiakkaidemme suosikeista ja saatavilla niin hopeisena kuin kultaisenakin. Ajaton korusarja sopii kauniisti lahjapakettiin ystävälle, puolisolle tai vaikka kummilapselle.

Lumoava Helmi-korut
Lumoava Hurma | näyttävät kukkakorut

Kauniit Hurma-korut ovat saaneet kukkivan muotonsa aasialaisista paperikoristeista. Inni Pärnäsen suunnittelemat näyttävät kukkakorut sopivat kauniisti niin arkeen kuin juhlaankin. Paperikoristeissa Pärnästä viehättää niiden näennäinen monimutkaisuus, vaikka rakenne onkin todellisuudessa hyvin yksinkertainen.

Moniulotteisten viuhkamaisten paperikoristeiden taika on vangittu kauniisti tämän korusarjan ajattomaan muotokieleen. Valitse Hurma-korusi materiaaliksi ylellinen kulta tai hehkuva hopea.

Lumoava Hurma-korut
Lumoava Hento | klassinen ja siro

Hento-sarjan korut kuvastavat muodoltaan ja hengeltään hentoa perhosta. Nämä kauniit kulta ja hopeakorut ovat Carina Blomqvistin suunnittelemia. Korusarjalla Blomqvist haluaa kannustaa meitä elämään hetkessä ja yrittämään parhaansa.

Klassiset Hento-korut istuvat moneen makuun ja tyyliin. Hento-koru on täydellinen korulahja henkilölle, jolle toivoisit elämään riemua ja kepeää iloa. Sarja muodostaa kattavan kokoelman kulta- ja hopeakoruja, joista valita suosikki. Tutustu myös sarjan koristeellisiin ristikoruihin, ja löydä astetta persoonallisempi rippilahja.

Lumoava Hento-korut
Lumoava Love | moderni ja minimaalinen

Katri Niskasen suunnittelemat Love-korut saivat alkunsa rakkaudesta. Maailman suurimman voiman, rakkauden, kohteena voi olla pikkusisko, lempikaupunki, ystävä, lemmikki tai elämä sellaisenaan. Jokainen kokee tunteen omalla tavallaan eikä rakkaudella ole maksimia tai päätepistettä.

Niskasen Love-korut muistuttavat näyttämään rakkautta sanoin ja teoin vuoden jokaisena päivänä. Modernin sarjan korut sopivat kauniisti niin arkeen kuin astetta hienompaan juhlaankin.

Lumoava Love-korut
Toimitamme korumme aina alkuperäisessä lahjapakkauksessa mahdollisimman pikaisella ilmaisella toimituksella. Tutustu täältä koko Lumoava-valikoimaamme ja löydä oma suosikkisi!