Polar Grit X

Polar julkaisi kevään 2020 huippu-uutuutensa ja Polar Grit X on nyt täällä! Tämä uusi mallisto on suunniteltu heille, jotka treenaavat mielummin poluilla kuin teitä pitkin. Polar Grit X -sykemittari auttaa sinua valmistautumaan treenejäsi varten oikein ja tsemppaa sinut aina maaliviivan yli asti. Erinomaisen akunkestonsa vuoksi Grit X tarjoaa pitkäkestoista treeniaikaa painosta, kestävyydestä tai muotoilusta tinkimättä.

Katso Polar Grit X -värivaihtoehdot täältä.


Uusi, kevään 2024 Polar Grit X2 Pro

Lue myös blogimme, täysin uudesta maaliskuussa 2024 julkaistusta Polar Grit X2 Pro -urheilukellosta!
Täysin uusina ominaisuuksina Polar Grit X tuo markkinoille sekä Hill Splitter™ -ominaisuuden joka antaa sinulle tarkkaa analyysiä ylä- ja alamäkisosuuksistasi, että FuelWise™ -ominaisuuden joka auttaa sinua tankkaamaan optimaalisesti pitkille matkoille.

Polar Grit X:n Tärkeimmät ominaisuudet

  • Erinomainen akunkesto, lisäksi useita virransäästötiloja
  • Edistyksellistä rannesykkeenmittausta Polar Precision Prime™:n avulla
  • Päivittäinen treeniopas FitSpark™ tarjoaa räätälöityjä harjoituksia
  • Reaaliaikainen reittiopastus ja reittien tuonti Komootista
  • Hill Splitter™ antaa tarkkaa analyysia ylä- ja alamäkiosuuksista
  • Sleep Plus Stages™ seuraa untasi
  • Nightly Recharge™ mittaa palautumistasi
  • Training Load Pro™ seuraa treenikuormitustasi
  • FuelWise™ auttaa sinua tankkaamaan oikein pitkille matkoilleKenelle laite on tarkoitettu?

Polar Grit X on liikkujalle joka viihtyy teiden sijasta maastossa - niin juosten kuin pyörälläkin. Kestävä ulkokuori yhdistettynä uusiin Polar Grit X:ää varten suunniteltuihin ominaisuuksiin tekevät kellosta loistavan valinnan tavoitteellisille ja datan nälkäisille liikkujille.

Hinnoittelu

Polar Grit X on saatavilla mustana, valkoisena ja vihreänä hintaan 449 €.

Kilpailijat

Polar Grit X asettuu urheilukellojen valikoimassa Polar Vantage V:n, Suunto 9 Baron sekä Garmin Fenix 6 - sarjan kanssa tavoitteellisten harrastajien kategoriaan joskin selkeämmällä maastojuoksu sekä maastopyöräily kulmalla.

Saatavuus

Polar Grit X:n toimitukset alkavat toukokuussa ja arvioitu toimitusaika ennakkotilatuille tuotteille 2-3 viikkoa. Tilaa omasi ennakkoon meiltä ja varmista saatavuus ensimmäisten joukossa.

Yhteenveto

Polar tuo uuden Polar Grit X -sykemittarinsa maastossa liikkuville ihmisille ja se tekee sen hyvin mielenkiintoisella laitteella. Sykemittarissa lanseeratut uudet ominaisuudet tukevat maastojuoksijoita ja Polarin suositusta Vantage -sarjasta tutut perusominaisuudet pitävät huolen, että kello sisältää rutkasti toimivia ja nykyaikaisia ominaisuuksia.

Jäämme odottelemaan Polarin testilaitteita, jotta pääsemme kokemaan miten tuote pärjää käytännössä sille ominaisessa ympäristössä. Mikäli haluat olla heti enismmäisten Polar Grit X - käyttäjien joukossa, suosittelemme tekemään laitteesta ennakkotilauksen saatavuuden varmistamiseksi..

Tutustu Polar Grit X- laitteeseen ja tilaa omasi ilmaisella toimituksella täältä >

Polar Grit X