Vuonna 2007 julkaistu Raymond Weil Freelancer-kellomallisto on tämän sveitsiläisen kellovalmistajan suosituimpia mallistoja. Freelancer on mallistona varsin laaja, ja siihen kuuluu reippaasti yli kaksikymmentä toinen toistaan hienompaa mallia. Mallistolle ominaisina piirteinä voidaan pitää virtaviivaista designia, runsasta tyylivaihtelua mallien välillä sekä sen tarjoamaa hyvää vastinetta rahalle. Raymond Weil on Oriksen sekä Longinesin kaltaisten valmistajien tavoin hinnaltaan “matalamman päädyn” luksuskellovalmistaja, jonka hinnat liikkuvat noin 1000- 3000 euron välimaastossa.

Mallistona Freelancer on nuorekkaan tyylikäs sekä uskalias, mikä sopii täydellisesti nykypäivän itsevarmalle maailmankansalaiselle. Useissa Freelancer-malleissa esiintyy open heart -komplikaatio, mikä tarkoittaa, että kellon koneisto on joko osittain tai kokonaan nähtävissä kellon etutaulusta. Koneiston osien monimutkainen yhteistyö tuo kellon yleisilmeeseen kompleksisuutta sekä laadukkuutta, kuten tässä Freelancer Automatic Skeleton -mallissa.

Raymond Weil freelancer collage

Raymond Weil Freelancer Chronograph 7731-SC3-65521 ja Raymond Weil Freelancer 2760-ST1-20001

Freelancer-kellot | Laaja ja moderni valikoima

Freelancer-malliston monipuolinen kellotarjonta pitää huolen, että jokaiseen makuun löytyy taatusti mieluisa malli. Kilpa-ajohenkisille on mm. tämä kaunis racing-henkinen kronografi 7731-SC3-65521, jonka bezelistä löytyy takometri vauhdin mittaamiseen. Enemmän sukelluskelloihin päin kallistuville taas löytyy upealla päivyrillä varustettu täysiverinen suklari 2760-ST1-20001.

Freelancereiden koneistot vaihtelevat hieman keskenään, mutta mitään heikointa lenkkiä ei koneistoissa ole löydettävissä. Jokainen Freelancer-koneisto edustaa korkealuokkaisia sveitsiläisiä kelloteknologiaa. Osassa on Raymond Weilin oma Sellitan kanssa yhteistyössä toteutettu RW 1212, jonka numerot muuten tulevat Raymond Weilin pääkonttorin postinumerosta Genevessä. Toisissa taas on sveitsiläisen koneistovalmistajan Valjoux’n laadukas 7753 tai toinen Raymond Weilin inhouse-malli RW4250.

Jokaisessa valikoimamme Freelancerissa on lasikkeena kestävä safiirilasi sekä vähintään 10 ATM vesitiiviys. Kellon tyylisuunnasta riippumatta ne ovat siis kaikki kestäviä sekä laadukasvalmisteisia aikarautoja henkilölle, joka haluaa sukeltaa sveitsiläisten luksuskellojen maailmaan budjettiystävällisin hinnoin.

Tutustu kauppamme kattavaan Freelancer-valikoimaan ja osta omasi tänään!