Festive on arvostetun suomalaisen kultaseppäverstaan oma korubrändi, jonka takaa löytyy jo vuodesta 1947 operoinut kultasepänverstas Narsakka. Perheyritys on kehittynyt jo neljässä sukupolvessa ja toiminnassa ovat nykyään mukana perustajan, Helge Narsakan, poika ja kolme pojan poikaa. Oppi on kulkenut sukupolvelta toiselle, ja kaiken kaikkiaan verstas työllistää tällä hetkellä n.10 huippu lahjakasta kultaseppää.  Festiven ydin on laatu, josta ei tingitä ja brändin avainsanana se ohjaa koko toimintaa sekä suunnittelijoiden työtä. Tämä yhdistettynä harkittuihin materiaalivalintoihin on ohjenuorana kauniiden ammattitaidolla valmistettujen timanttikorujen takana.

Suomalaista laadukasta muotoilua

Festiven korut säilyttävät arvonsa läpi vuosikymmenten puhtaan ja harkitun muotoilunsa ansiosta. Jokaista korua kohdellaan uniikkina yksilönä, jolle valmistaja on myöntänyt laatutakuun. Festiven timanttikoruissa käytetään huolella valittuja konfliktivapaita ja tarkan luokituksen mukaisia korukiviä. Jokainen timanttien laatuun ja arvoon vaikuttava tekijä on otettu yrityksessä huomioon.

Festive-sormuksia suositaan niin vihki- kuin kihlasormuksinakin, mutta brändin alta löytyy myös muita koruja. Korut ovat monen vuoden ilo niin lahjan antajalle kuin saajallekin. Festive-mallisto on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, ja yritykselle on tästä syystä myönnetty arvostetut Avainlippu- ja Design Finland tunnustukset.

Kihla- ja vihkisormuksia joka makuun

Korumallistojen kaikki tuotteet ovat saatavissa joko 14 tai 18 karaatin kelta-, valko- tai punakullasta. Kaikkien festive-korujen valmistuksessa käytetään 100% kierrätettyä kultaa. Runsas mallistovalikoima tarjoaa jokaiselle jotakin. Festiven alta löytyy niin minimalistisempia ja klassisempia kuin rohkeampia ja modernimpia koruvaihtoehtoja.  Mallistojen sisältä löytyy useampia leveysvaihtoehtoja, joka takaa sopivan sopusuhtaisen sormuksen löytymisen jokaiselle.