Suomalaista laadukasta muotoilua

Festive on arvostetun suomalaisen kultaseppäverstaan oma korubrändi, jonka takaa löytyy jo vuodesta 1947 operoinut kultasepänverstas Narsakka. Perheyritys on kehittynyt jo neljässä sukupolvessa ja toiminnassa ovat nykyään mukana perustajan, Helge Narsakan, kolme pojan poikaa ja myös yksi pojanpojanpoika.

Oppi on kulkenut sukupolvelta toiselle, ja kaiken kaikkiaan verstas työllistää tällä hetkellä kymmenen kultaseppää. Nykyään Festive-korujen valmistus yhdistää aikaisempien sukupolvien perinteisen kultasepäntaidon ja uusien sukupolvien modernin näkemyksen sekä teknisen osaamisen, tuottaen koruja, jotka kestävät aikaa sukupolvelta toiselle.

Festiven ydin on laatu, josta ei tingitä ja brändin avainsanana se ohjaa koko toimintaa sekä suunnittelijoiden työtä. Tämä yhdistettynä harkittuihin materiaalivalintoihin toimii ohjenuorana kauniiden ammattitaidolla valmistettujen timanttikorujen takana.

Vuosikymmenten kokemuksella

Festiven korut säilyttävät arvonsa läpi vuosikymmenten puhtaan, ajattoman ja harkitun muotoilunsa ansiosta. Jokaista korua kohdellaan uniikkina yksilönä, jolle Festive myöntää laatutakuun. Festiven timanttikoruissa käytetään huolella valittuja konfliktivapaita ja tarkan luokituksen mukaisia korukiviä. Jokainen timanttien laatuun ja arvoon vaikuttava tekijä on otettu huomioon, korujen laadun varmistamiseksi.

Kihla- ja vihkisormuksia joka makuun

Korumallistojen kaikki tuotteet ovat saatavissa joko 14 tai 18 karaatin kelta-, valko- tai punakullasta. Runsas valikoima tarjoaa jokaiselle jotakin. Festiven valikoimasta löytyy minimalistisempia ja klassisempia kuin myös rohkeampia ja modernimpia vaihtoehtoja. Sormusmallistojen sisältä löytyy useampia leveysvaihtoehtoja, joka takaa sopusuhtaisen sormuksen löytymisen jokaiselle.

Vastuullisuus ja timanttien laatu

Kaikki Festive-koruihin käytettävät timantit käyvät läpi tarkistuksen, joka varmistaa timanttien korkean laadun. Kaikissa yli 0,30 karaatin timanteissa toimitetaan GIA:n timanttisertifikaatti, jossa on hionnan arvo ja laatuluokitus on tarkkaan määritelty. Festive-koruissa käytämme oletuksena hinta-laatusuhteeltaan erinomaista väriltään H (Wesselton) ja puhtaudeltaan SI1-luokan timantteja, jotka ovat alkuperältään eettisiä ja konfliktivapaita. Kaikkien timanttien hionnan laatu määritellään tarkasti ja mukana tulevissa sertifikaateissa arvosanat ovat aina vähintään 'very good'.

Ekologisuus ja vastuullisuus

Ekologisuus ja vastuullisuus ovat Festivelle sydämen asia. Brändin toimintaa ohjaa kestävän kehityksen perusperiaate 'vähemmästä enemmän ja puhtaammin'. Tämä näkyy materiaalien kierrättämisessä ja hukkamateriaalien minimoimisessa. Festive-koruissa käytetään 100% kierrätettyä kultaa ja brändi pyrkii minimoimaan ympäristökuormituksen kaikissa tuotannon vaiheissa, ottaen huomioon ympäristölainsäädännön sekä eettiset ja moraaliset näkökulmat.

Suosituimmat Festiven sormukset:
Katso myös Festiven muut suositut korut ja sormukset!