Taas on vuosi vierähtänyt ja verokarhun taskuun on muodostunut mukava potti, joka odottaa palautumista. Vuosittainen veronpalautuksen määrä per henkilö on ollut noin 473,68€, joten katsotaanpa mitä kaikkea mielenkiintoista sillä voisi tänä vuonna napata itseään ilahduttamaan!


Polar Ignite 2

Keskiverto veronpalautuksella saisi itselleen napattua molempiin ranteisiin Polar Ignite 2 -urheilukellot. Ignite 2 on varsin toiminnallinen urheilukello, josta löytyy ominaisuuksia niin arkea helpottamaan kuin myös lenkkipolulle. Tyylikäs minimalistinen design ja käytännölliset ominaisuudet tekevät tästä kellosta erittäin hyvän kumppanin jokapäiväiseen arkeen.


Garmin Vivomove Sport

Yhtenä varteenotettavana vaihtoehtona on kaksi ja puoli upeaa Garminin Vivomove Sport hybridi -älykelloa. Vivomove Sport -kellot tarjoavat klassista analogisen kellon tyyliä, joka on kuitenkin maustettu älykelloista löytyvillä käytännöllisillä ominaisuuksilla. Vivomove on varsin elegantti kokonaisuus, josta löydät paljon näppäriä ominaisuuksia ja hyvän akunkeston paketissa, joka on loistava kumppani kotisohvalla, konttorilla ja ulkona touhutessa.


Casio W-800H

Casio W-800H-1BVES
-29%
Casio
Casio W-800H-1BVES
49,00 €
35,00 €

Casion valikoimasta verokarhun terveisillä saisi taskuun napattua 12 kappaletta Casion W-800H -kelloa. Tämä malli on tunnettu sen edustaessa kellomaailman mahdollisesti yhtä parhainta hinta-laatusuhdetta. Huokea hinta, kompakti koko, hyvä kattaus käytännöllisiä ominaisuuksia ja Casion tuttu laatu tekee tästä varman valinnan jokaisen ranteeseen, nilkkaan ja vaikka ovistoppariksi.


Suunto 9 Peak

Alennusten voimassaolon aikana Suunto 9 Peak -kellon hinta limboaa juuri sopivasti budjettiimme. Suunnon lippulaivamallistosta 9 Peak tarjoaa erittäin hyvän paketin tyyliä ja käytännöllisyyttä, tehden siitä loistavan valinnan konttorille ja kinttupoluille. Hyvät urheilua tukevat mittarit ja arkea helpottavat ominaisuudet tekevät tästä loistavan valinnan moneen ranteeseen.


Polar Unite,

Polar Unite Black
Polar
Polar Unite Black
159,00 €
Polar Unite White
Polar
Polar Unite White
159,00 €

Polarin valikoimasta saisi napattua itselleen joka raajaan varsin näppärät Unite -älykellot. Erittäin kilpailukykyinen hinta yhdistettynä hyviin urheilu- sekä arjen ominaisuuksiin tekee tästä mallista varsin varteenotettavan vaihtoehdon hakiessasi järkevää yleiskelloa.


Lumoava Rakkain kaulakoru,

Lumoavan Rakkain -korusarjasta saisi veronpalautuksilla kasattua itselleen jo hyvän kokoelman sarjan ranne-, korva- ja kaulakoruvalikoimasta. Lumoava on merkkinä erittäin suosittu ja arvostettu sen ekologisuuden ja upeiden kotimaisten designien kautta, joten voit olla varma, että korut tulevat olemaan mielekkäitä itsellesi tai esimerkiksi lahjana.


Seiko Presage Coctail Time,

Seikon valikoima on pullollaan toistaan upeampia kelloja, jotka saisi itselleen lunastettua juuri sopivasti alle keskiarvo-veronpalautuksen hinnalla. Seiko on tunnettu sen yli vuosisadan mittaisesta historiasta ja erittäin laadukkaista kelloistaan, jotka kestävät isältä pojalle. Presage on Seikon hienostunut mallisarja, jossa yhdistyy tyylikäs ulkonäkö kestävään ja käytännölliseen pakettiin. Presage sarjan kelloista löytyy Seikon itsevalmistama upea automaattikoneisto.


Saurum kaulakoru Leijona,

Nyt on loistava tilanne osoittaa, millainen oman elämäsi tosijellona olet yhdeksällä Leijona-kaulakorulla. Perinteinen Suomileijona-riipus on vuosien varrelta pysynyt aina suosittuna kaulakoruna. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu ketju ja riipus tekevät korusta pitkäikäisen ja tyylikkään asusteen kenen tahansa kaulaan vuosiksi eteenpäin.