Ögon Designs 6A Alumiinilompakko Big Stockholm

d:HUOM. Carbon -malliin ei ole saatavilla kaiverrusta! HUOM 2. Tämä tuote on isompi kuin perinteinen Ögon Designs Stockholm-lompakko. Ögon Designs Big Stockholm on 6A kokoluokan alumiinilompakko. Viuhkatyylisesti muotoillun rakenteen ansiosta kortit, setelit ja kuitit ovat nopeasti ja helposti saatavilla. Ögon Designs lompakko on kevyt ja kestävä. Sen näppärän koon ansiosta se kulkee myös helposti mukana. 6A malliin mahtuu myös vanha suurempikokoinen ajokortti. Lompakko on lisäksi RFID etälukusuojattu eli korttaja ei pysty etälukemaan, kun ne ovat lompakon sisällä.  Kaiverrus veloituksetta! Kotelossa on Alumiinikuori ja sen sisus on hartsia Sisällä repeämättömät PVC taskut Paino: 90g Ulkoitat: 117 x 93 x 18mm Korttitaskut: 7kpl Tilaa noin 10 luottokortille, kuiteille ja käteiselle RFID etälukusuojattu Voimme kaivertaa ilmaiseksi lompakon kanteen esimerkiksi nimikirjaimet. Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 7872

;
35,00 €
Ögon Designs 6A Alumiinilompakko Big Stockholm 4 16
UUSI

Ögon Designs 6A Alumiinilompakko Big Stockholm

Ögon Designs 6A Alumiinilompakko Big Stockholm

Tuotekoodi: 7872

Ögon Designs 6A Alumiinilompakko Big Stockholm 4 16

Varastossa (Määrä: 5+) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

35,00 €

Tuotekuvaus

HUOM. Carbon -malliin ei ole saatavilla kaiverrusta!

HUOM 2. Tämä tuote on isompi kuin perinteinen Ögon Designs Stockholm-lompakko.

Ögon Designs Big Stockholm on 6A kokoluokan alumiinilompakko. Viuhkatyylisesti muotoillun rakenteen ansiosta kortit, setelit ja kuitit ovat nopeasti ja helposti saatavilla. Ögon Designs lompakko on kevyt ja kestävä. Sen näppärän koon ansiosta se kulkee myös helposti mukana. 6A malliin mahtuu myös vanha suurempikokoinen ajokortti. Lompakko on lisäksi RFID etälukusuojattu eli korttaja ei pysty etälukemaan, kun ne ovat lompakon sisällä.  Kaiverrus veloituksetta!

  • Kotelossa on Alumiinikuori ja sen sisus on hartsia
  • Sisällä repeämättömät PVC taskut
  • Paino: 90g
  • Ulkoitat: 117 x 93 x 18mm
  • Korttitaskut: 7kpl
  • Tilaa noin 10 luottokortille, kuiteille ja käteiselle
  • RFID etälukusuojattu

Voimme kaivertaa ilmaiseksi lompakon kanteen esimerkiksi nimikirjaimet. Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 7872
Brändi Ögon Designs
Kaiverrus 50
Takuu 2 vuotta

Pieni hetki