Ögon Designs Alumiinilompakko Stockholm

d:Tyylikäs Ögon Designs Stockholm 5A kokoluokan alumiinilompakko. Korvaa vanha lompakkosi uudella ja tyylikkäällä Ögon Designs alumiinilompakolla. Viuhkatyylisesti muotoillun rakenteen ansiosta kortit ovat nopeasti ja helposti saatavilla. Ögon Designs lompakko on kevyt, kestävä ja sopivankokoisena helppo kuljettaa mukana. Valitse omasi 10 värin joukosta. Lompakko on lisäksi RFID etälukusuojattu eli korttaja ei pysty etälukemaan, kun ne ovat lompakon sisällä. Kaiverrus veloituksetta kaikkiin muihin väreihin paitsi Carboniin. Siihen ei valitettavasti pysty kaivertamaan. Lompakossa on alumiinikuori ja hartsista valmistettu sisusta Sisällä repeämättömät PVC taskut Paino: 70g Ulkomitat: 109 x 72 x 19mm Korttitaskut: 7kpl Tilaa yhteensä 7-12 luottokortille, papereille ja käteiselle RFID etälukusuojattu Voimme kaivertaa ilmaiseksi lompakon kanteen esimerkiksi nimikirjaimet. Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 957

;
29,00 €
Ögon Designs Alumiinilompakko Stockholm 4 61
UUSI

Ögon Designs Alumiinilompakko Stockholm

Ögon Designs Alumiinilompakko Stockholm

Tuotekoodi: 957

Ögon Designs Alumiinilompakko Stockholm 4 61

Varastossa (Määrä: 5+) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

29,00 €

Tuotekuvaus

Tyylikäs Ögon Designs Stockholm 5A kokoluokan alumiinilompakko. Korvaa vanha lompakkosi uudella ja tyylikkäällä Ögon Designs alumiinilompakolla. Viuhkatyylisesti muotoillun rakenteen ansiosta kortit ovat nopeasti ja helposti saatavilla. Ögon Designs lompakko on kevyt, kestävä ja sopivankokoisena helppo kuljettaa mukana. Valitse omasi 10 värin joukosta. Lompakko on lisäksi RFID etälukusuojattu eli korttaja ei pysty etälukemaan, kun ne ovat lompakon sisällä. Kaiverrus veloituksetta kaikkiin muihin väreihin paitsi Carboniin. Siihen ei valitettavasti pysty kaivertamaan.

  • Lompakossa on alumiinikuori ja hartsista valmistettu sisusta
  • Sisällä repeämättömät PVC taskut
  • Paino: 70g
  • Ulkomitat: 109 x 72 x 19mm
  • Korttitaskut: 7kpl
  • Tilaa yhteensä 7-12 luottokortille, papereille ja käteiselle
  • RFID etälukusuojattu

Voimme kaivertaa ilmaiseksi lompakon kanteen esimerkiksi nimikirjaimet. Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 957
Brändi Ögon Designs
Kaiverrus 50
Takuu 2 vuotta

Pieni hetki