Polar Ignite 2 Pink / Rose urheilukello, ruusukulta -tuotetta ei ole enää saatavilla.

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Polar Ignite 2 Pink / Rose urheilukello, ruusukulta

Ei varastossa

SKU: 44621

Polar Ignite 2 Pink / Rose -urheilukello – Pidä huolta itsestäsi

Polar Ignite 2 Pink / Rose -urheilukello on kokonaisvaltainen ja täysin räätälöity hyvinvoinnin ylläpitäjä, jonka avulla löydät tasapainon treenaamisen, levon ja muun elämän välillä juuri sinulle sopivalla tavalla. Ignite 2 sisältää laajan määrän erilaisia työkaluja, jotka varmistavat, että liikut juuri sinulle sopivalla tavalla ja säilytät energiatasosi koko päivän ajan aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan riippumatta siitä, mitä kohtaat päivän aikana. Täysin räätälöity Fit Spark™- treeniohjelma antaa sinulle ideat juuri sinulle sopivaan liikkumiseen, ja kellon unenseuranta antaa vinkit parempaan uneen. Kellon palautumistyökalujen on helppo seurata palautumistasi mikäli takana on hieman kiireisempi päivä, ja samalla optimoit liikkumisesi kaiken kiireen keskellä etkä rasitu liikaa. Polar Ignite 2 sisältää myös älykellojen keskeiset ominaisuudet: edistyksellisen sykkeenseurannan suoraan ranteesta, musiikinhallinnan, GPS:n, sään ja puhelimen älykkäät ilmoitukset suoraan ranteeseen. Pakkaus sisältää Polar Ignite 2 -kellon vaaleanpunaisella nailonrannekkeella, pikaoppaan ja latauskaapelin.

Upea, kevyt rakenne ja laadukkaat materiaalit

Polar Ignite 2 Pink / Rose -urheilukello on suunniteltu sellaiseksi kuin sinä haluat. Kellossa on erittäin kevyt rakenne ja kauniin ruusukullanvärinen kehä, joka näyttää hyvältä jokaisessa tilanteessa ja ranneke on helppo vaihtaa juuri omaan tyyliin sopivaksi*. Kellon mukana tulee pehmeän vaaleanpunainen missonikuviosta inspiraationsa saanut nylonranneke. Ranneke sopii ranteisiin joiden ympärysmitta on välillä 120 - 180 mm. Myös kellon näytön värimaailman on nyt täysin täysin räätälöitävissä verrattuna edelliseen malliin, mikä on mukavaa vaihtelua verrattuna esimerkiksi tavallisiin rannekelloihin. Kellon ilmeen voi vaihtaa, kun mieli tekee jotain uutta. Eikä vain tyylikäs, Polar Ignite 2 Pink / Rose -urheilukelloa on myös erittäin helppo käyttää. Kello on varustettu helppokäyttöisellä käyttöliittymällä ja värillisestä kosketusnäytöstä on helppo seurata kellon antamia tietoja. Uusina ominaisuuksina Ignite 2 sisältää älykellojen keskeiset ominaisuudet kuten puhelimen ilmoitukset, musiikinhallinnan ja sään verrattuna aiempaan ignite-malliin, joten pysyt aina ajantasalla riippumatta siitä missä liikut.


Tutustu Polar Ignite 2 -urheilukelloon:


Liikunnan ja levon tasapainolla elämä hallintaan

Riippumatta siitä minkä tasoinen liikkuja olet, on välillä vaikea löytää oikea tasapaino liikkumiseen. Varsinkin uutta lajia opetellessa saattaa oikein tahdin löytäminen tuottaa hankaluuksia, josta seuraa mahdollista turhaa kipuilua ja ylimääräistä väsymystä treenipäivää seuraavana päivänä. Polar Ignite 2 Pink / Rose -urheilukello on luotu apuvälineeksi, jotta käyttäisit energiasi oikein ja pysyisit vireänä aamusta iltaan. Ennen treenaamisen aloittamista Polar Ignite 2 antaa työkalun oman suorituskyvyn testaamiseen, mikä auttaa tehokkaan harjoittelutavan löytämisessä. Näin vältät ylimääräisen väsymyksen, kehityt valitsemassasi lajissa ja saavutat oikeita tuloksia ilman turhia kremppoja. Kun kello tunnistaa millainen liikkuja olet, sen sisäänrakennettu FitSpark™-treeniopas tarjoaa valmiita treenejä, jotka vastaavat palautumis- ja valmiustasoasi. Kello onkin kätevä työkalu silloin, kun tekee mieli kokeilla uutta lajia eikä tiedä mistä aloittaa, tai jos haluat vaihtelua tavanomaiseen harjoitteluun. Silloin treenioppaasta on helppo löytää juuri itselle sopiva laji. Jos taas on vaikea lähteä liikkeelle, kello myös kertoo miten omaa aktiivisuutta voi parantaa ja on kuin kätevä lenkkikaveri suoraan ranteessa.

Henkilökohtaisen treeniavun lisäksi Polar Ignite 2 sisältää avaimet oikeanlaiseen palautumiseen. Joskus levon ja treenien oikea tasapaino voi olla vaikeaa löytää, ja Training load Pro™ kertoo selkein luvuin, millaista kuormituksesi on, ja näin vältät yli- ja aliharjoittelun, ja pääset tuloksiin.

Lisäksi kelloon asennettu Nightly Recharge™ ‑palautumisenmittaus valvoo untasi, ja kertoo, kuinka hyvin olet palautunut stressistä ja treenistä yön aikana. Tämä auttaa sinua optimoimaan harjoittelusi juuri oman kuntotasosi mukaan ja välttämään ylikunnon. Käytössäsi on myös Polar Flow-sovellus oman hyvinvoinnin ja liikkumisen suunnitteluun ja analysointiin, josta on helppo seurata pidempiaikaisia tuloksia.

Nuku hyvin

On tosiasia, että jos uni ei tule, ei myöskään seuraava päivä ole erityisen tehokas. Polar Ignite 2 Pink / Rose -urheilukello avulla voit helposti analysoida untasi ja palautumistasi edellisen päivän kiireestä. Kello sisältää kaksi eri sovellusta, Nightly Recharge™ ja Sleep plus stages™ joiden avulla voit parantaa untasi sekä saat työkaluja voidaksesi paremmin hieman huonommin nukutun yön jälkeen.

Polarin Nightly Recharge -palautumissovellus seuraa liikkumistasi ja kuormitustasi päivän aikana ja käyttää sellaisia mittareita, kuten unta ja autonomisen hermoston (autonomic nervous system eli ANS) aktiivisuutta palautumisesi mittareina. Sovellus yhdistää molemmista saatavat tiedot, ja vertaa sitä kuluneeseen 28 päivän jaksoon, jotta voit ymmärtää paremmin omaa palautumistasi ja voida paremmin päivän aikana. Nightly Recharge antaa helposti luettavan datan suoraan kelloosi, josta näet kuinka olet palautunut ja nukkunut yösi, ja oletko palautunut tarpeeksi jotta voit treenata uudelleen, tai onko mahdollisesti vapaapäivän aika.

Samalla kun Nightly Recharge seuraa palautumistasi Sleep plus stages-sovellus seuraa automaattisesti unesi määrää ja laatua sekä näyttää, kuinka kauan kukin univaihe kesti. Monet kehon palautumistoiminnoista, kuten lihasten kasvu ja kudosten uusiutuminen, tapahtuvat suurimmaksi osaksi nukkumisen aikana, ja siksi levon saaminen on aivan yhtä tärkeää kuin liikunta tai syöminen. Sleep plus stages-sovelluksen avulla näet kuinka kauan eri univaiheet (kevyt uni, syvä uni ja REM) kestivät, ja sovellus laskee unisykliesi määrän, ja kokoaa uniaikasi ja unen laatusi osatekijät yhdeksi selkeäksi arvoksi nimeltä unitulos, jota on erittäin helppo lukea. Ainoa mitä sinun tulee tehdä, on pitää kello ranteessa myös yön aikana ja kello tekee kaiken muun.

Ominaisuudet:

 • Värillinen kosketusnäyttö,
 • Sykemittaus suoraan ranteesta Polar Precision Prime™ ‑yhdistelmäsensoriteknologian avulla,
 • Kuntotesti,
 • Training Load Pro™-kuormituksen arviointi (osaksi Polar Flow sovelluksessa),
 • Nightly Recharge™-palautumisen seuranta,
 • FitSpark™- päivättäinen treeniopas,
 • Sleep Stages™-unenseuranta,
 • Aktiivisuuden seuranta ja kalorit,
 • Integroitu GPS,
 • UUTTA! Energialähteet,
 • UUTTA! Musiikinhallinta,
 • UUTTA! Puhelimen älykkäät ilmoitukset,
 • UUTTA! Räätälöitävät kellotaulun väriteemat,

Tekniset tiedot:

 • Värillinen kosketusnäyttö,
 • Rungon koko: 43 x 43 x 8,5 mm, ruusukullanvärinen kehä,
 • Vesitiiveys WR30, soveltuu uimiseen (n. 50 m syvyyteen),
 • Paino: 35 g,
 • Vaaleanpunaisen nailonrannekkeen leveys 20 mm,
 • UUTTA! Akunkesto 20 tuntia (virransäästötilassa 100 tuntia),
SKU 44621
Brändi Polar
Rungon leveys 43 mm
Lasi Gorilla Glass
Ranneke Kangas / Nylon
Rungon väri Muut värit
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen pituus 120 - 180 mm
Rannekkeen väri Vaaleanpunainen
Taulun väri LCD
Vesitiiviys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Muovi
Takuu 2 vuotta
mpn 90085186