Valkokultaiset kihlasormukset

Tuotteet 1-90 / 353

Loading...

Tuotteet 1-90 / 353

Sivu

Suositut valkokultaiset kihlasormukset

Valkokultainen kihlasormus on jo pitkään ollut suosittu vaihtoehto johon moni pari usein päätyy. Ajattomat valkokultaiset kihlasormukset sopivat erinomaisen hyvin sekä naisille että miehille. Materiaalina valkokulta on seos, jossa keltakultaan on lisätty sitä valkaiseva aines joka saa kullan värin muistuttamaan eleganttia hopeaa. Laadukas valkokulta kestää aikaa, ja näyttää tyylikkäältä vielä vuosienkin päästä. Korumateriaalina valkokulta on noussut keltakullan rinnalle modernina klassikkona.

Miksi valita valkokultainen kihlasormus?

Valkokulta kihlasormus sopii loistavasti myös hopeakorujen pariksi! Mikäli siis tiedät, että kihlasormusta tullaan käyttämään lähinnä hopeakorujen parina, on valkokulta tyylikäs vaihtoehto. Ajaton ja elegantti valkokulta on ollut suosittu materiaali kihla- ja vihkisormuksissa jo pitkään. Monipuolisena materiaalina valkokulta sopii väriltään erinomaisesti myös erilaisten värillisten kivien ja timanttien pariksi. Pelkistetty valkokulta tuo korukivien säihkeen kauniisti esille.

Mitä on valkokulta?

Kihla- ja vihkisormuksissa tyypillinen 18 karaatin valkokulta sisältää 75 prosenttia kultaa. Valkokultaiset kihlasormukset eivät ole koskaan puhtaan valkoisia, vaan seoksesta riippuen hieman harmaaseen, keltaiseen tai ruskeaan vivahtavia. Siksi useimmat valkokultaiset korut on tapana rodinoida eli päällystää ohuella kerroksella rodium-nimistä metallia, joka takaa niille kauniin kiiltävän pinnan. Jos haluat kihlasormukseksi mahdollisimman vaalean sormuksen, kannattaa materiaaliksi valita valkokullan sijaan palladium tai platina. Nämä metallit ovat valkokultaan verrattuna vieläkin vaaleampia materiaaleja.


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.