Suunto Essential Kellot

1 tuote

Suunto
Varastossa
115,00 €
69,00 €

Suunto Essential ja Essential Ceramic ovat Suunnon on premium-tuotesarjoja lifestyle kellojen kategoriaan. Ne yhdistävät minimalistisen tyylikkään ja selkeän designin laadukkaisiin materiaaleihin. Korkean laadun takaamiseksi, jokainen Suunto Essential –kello testataan ja kootaan käsin Suomessa.

Suunto Essential Rannekellot Netistä

Suunto Essential -kellot on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Niiden rungot on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja niitä on saatavilla erivärisillä pinnoitteilla, kuten esimerkiksi kuparin ja kullan värisenä. Kellojet rungot on pintakäsitelty harjatuksi tai mattapintaiseksi. Aidosta nahasta valmistettu ja mustin poikkitikkauksin koristeltu ranneke kruunaa tyylikkään kokonaisuuden. Copper-mallin rannekkeissa käytetty korkealaatuinen ja pehmeä nahka alihankitaan vastuullisesti Italiasta. Rannekkeiden pehmeys ja mukavuus ovat vertaansa vailla, joten voit olla varma että tuote istuu ranteeseesi. Kaikki Suunto Essential- ja Core–rannekellojen rannekkeet ovat yhteensopivia keskenään, ja ostettavissa myös erikseen. Voit siis luoda uusia tyylejä kätevästi ja edullisesti vaihtamalla kellosi rannekkeen väriä ja materiaalia.

Essential Ceramic -rannetietokoneet

Suunto Essential Ceramic -tuotesarja julkaistiin vähän alkuperäisen Essential-sarjan jälkeen. Laitteet ovat ominaisuuksiltaan identtiset, mutta niissä on käytetty hieman eri materiaaleja. Ceramic-tuotesarja poikkeaa aikakehän osalta, mikä on valmistettu laadukkaasta keramiikasta. Uusia värivaihtoehtoja on viisi, joissa kolmessa on ruusukullanvärinen keraaminen kehä, ja kahdessa musta kehä. Rannekevaihtoehtoina löytyy tekstiilirannekkeita ja nahkarannekkeita, jotka ovat luonnollisesti vaihdettavissa keskenään. Suunto Essential Ceramic -rannetietokoneet ovat älyttömän upeita luonnossa, ja tuotekuvat eivät todellakaan kerro koko totuutta laitteiden ulkonäöstä.