Suunto Spartan Ultra

1 tuote

1 tuote

Suunto Spartan Ultra on Suunnon uusi lippulaivamalli, joka saapui mallistoon syksyllä 2016. Mallistossa on neljä eri versiota näin alkuun: Spartan Ultra Black, Spartan Ultra White, Spartan Ultra All Black Titanium sekä Spartan Ultra Stealth Titanium. Suunto Spartan Ultra -sykemittareiden rungot valmistetaan korkealaatuisesta komposiitista, joka kestää todella kovaa käyttöä. Ensimmäistä kertaa Suunnon tuotteessa on myös tarkka värillinen kosketusnäyttö. Kaikissa Spartan Ultra -malleissa on safiirilasi, jota ympäröi mallista riippuen joko titaanista tai ruostumattomasta teräksestä valmistettu bezel eli "aikakehä". Ultran ranneke on valmistettu korkealaatuisesat silikonista, joka on todella pehmeä ja sileän tuntuinen rannetta vasten. Laite on todella kevyt, sillä se painaa vain 73-77g mallista riippuen. Se sopii loistavasti myös uintiin, sillä se on 100m vesitiivis. Akun kesto laitteessa on 18 tuntia täyden tehon sekunnin välein tapahtuvalla GPS-paikannuksella, ja 26 tuntia sekunnin GPS-paikannusvälillä kun virransäästöasetus on päällä. Kello-ominaisuuksilla akku kestää 15 päivää. Laite tarvitsee sykkeen mittaamiseen sykevyön.

Suunto Spartan Ultra -sykemittareissa on ulkokäyttöön optimoitu väri-kosketus-näyttö laajalla katselukulmalla. Kosketusominaisuuden saa tarvittaessa pois päältä, jolloin laitetta hallitaan kolmella napilla. Suunto takaa, että kosketusnäyttö soveltuu hyvin ulkoiluun, ja näytön tiedot näkyvät selvästi myös suorassa auringonvalossa. Perustiedot kuten harjoituksen kesto, liikkumasi matka ja nopeaus helposti nähtävissä suurelta näytöltä. Voit räätälöidä näytöllä näkyviä tietoja helposti, eli voit valita mitä tietoja missäkin urheilulajissa näytetään.

Spartan sykemittareissa on jo ennestään tutut Suunto FusedAlti, eli korkeusmittaus GPS-korkeuden ja barometrikorkeuden yhdistelmään perustuen, sekä Suunto FusedSpeed, eli tarkka nopeuden mittaus GPS-nopeuden ja kiihtyvyysanturien tuottaman datan yhdistelmään perustuen. Luonnollisesti Spartan Ultra -laitteissa on myös digitaalinen kompassi, reittinavigaatio sekä sykkeen mittaus Suunto Smart -sykevyön avulla (sisältyy HR-pakkauksiin). Aktiivisuusominaisuuksia ei ole unohdettu vaan rannetietokone mittaa aktiivisuuttasi 24/7, mikä auttaa sinua pitämään terveellisen tasapainon harjoitusten ja levon välillä. Se näyttää päivittäiset ja viikottaiset aktiivisuuskoosteet harjoituksineen, sekä tulevat suunnitellut harjoitukset. Lisäksi laite mittaa askeleesi päivän aikana.

Spartan Ultrassa on 80 valmiiksi asennettua urheilulajiprofiilia, joiden avulla laite on heti käyttövalmis oikeastaan mihin tahansa liikuntaan. Suosittujen urheilulajien alle on esiasennettu lisää harjoitustiloja. Esimerkiksi pyöräilyn alla on valittavana intervalliharjoittelu, kilpailu, pitkän matkan ajo ja sisätilaharjoittelu. Mittari pitää kirjaa parhaista lajikohtaisista suorituksistasi, esimerkiksi nopeimmasta 10km juoksustasi.

Suunto Spartan Ultra -sykemittarit synkronoituvat Suunto Movescount-palveluun ja puhelinapplikaatioon, joista näet syvällisempää tietoa harjoitushistoriastasi, kehittymisestäsi, palautumisestasi sekä levostasi. Palvelu sisältää lukuisia työkaluja analyysin tekemiseen, ja siellä voit lisäksi tehdä harjoitussuunnitelmia. Movescount palveluun on lisätty "heatmapit", joiden avulla saat uusia reitti-ideoita muiden käyttäjien reiteistä. Voit siis etsiä parhaita lenkki, uinti, pyöräily ja laskettelureittejä kätevästi, esimerkiksi silloin kun saavut uuteen kaupunkiin. Voit ladata reitit suoraan Spartan Ultra -sykemittariisi, joka pitää huolen, että kuljet juuri oikeaa reittiä.

Mallisto täydentyi myöhemmin syksyllä Suunto Spartan Ultra Copper Special Edition sykemittarilla. Kyseinen sykemittari on on upean näköinen, sillä sen metalliosat ovat kuparin värisiä. Se on malliston ehdoton lippulaiva niin ulkonäöllisesti kuin myös ominaisuuksiltaan. Spartan sarja täydentyi keväällä 2017 uudella Suunto Spartan Sport Wrist HR -tuotteella.

payments-logo
2020 All rights reserved.