Aino Hopeinen Leivoslapio 391-114

d:Kotimaisen Kultakeskuksen Aino-sarjan leivoslapio on valmistettu hopeasta. Pakkaus sisältää yhden leivoslapion. Leivoslapion pituus on 20cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle ja takapuolelle esimerkiksi nimikirjaimet tai päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 30208

;
165,90 €
-30%

Aino Hopeinen Leivoslapio 391-114

Aino Hopeinen Leivoslapio 391-114

Tuotekoodi: 30208

Aino Hopeinen Leivoslapio 391-114 0 0

Varastossa (Määrä: 3)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

237,00 €

165,90 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Kotimaisen Kultakeskuksen Aino-sarjan leivoslapio on valmistettu hopeasta. Pakkaus sisältää yhden leivoslapion. Leivoslapion pituus on 20cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle ja takapuolelle esimerkiksi nimikirjaimet tai päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 30208
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 15

Pieni hetki