Diesel MS9 DZ1868

d:Diesel MS9 DZ1868 -rannekello on ennennäkemätön yhdistelmä raikkaita värejä, läpikuultavia materiaaleja ja luovaa muotoilua. Sinisen sävyt näkyvät kellon rannekkeessa, rungossa, säätönupissa ja jopa sekuntiviisarin kärjessä. 22 mm leveä ranneke on valmistettu miellyttävän tuntuisesta kumista. Kellotaulusta löytyy kätevä päivyri ja sen suojana on oikealta kohotettu mineraalilasi. Kellon runko on halkaisijaltaan 45 mm ja sen takakannessa komeilee Dieselin upea Only The Brave -mohikaanilogo. Kaikille Diesel -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 32827

;
169,00 €

Diesel MS9 DZ1868

Diesel MS9 DZ1868

Tuotekoodi: 32827

Diesel MS9 DZ1868 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

169,00 €

Tuotekuvaus

Diesel MS9 DZ1868 -rannekello on ennennäkemätön yhdistelmä raikkaita värejä, läpikuultavia materiaaleja ja luovaa muotoilua. Sinisen sävyt näkyvät kellon rannekkeessa, rungossa, säätönupissa ja jopa sekuntiviisarin kärjessä. 22 mm leveä ranneke on valmistettu miellyttävän tuntuisesta kumista. Kellotaulusta löytyy kätevä päivyri ja sen suojana on oikealta kohotettu mineraalilasi. Kellon runko on halkaisijaltaan 45 mm ja sen takakannessa komeilee Dieselin upea Only The Brave -mohikaanilogo.

Kaikille Diesel -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32827
Brändi Diesel
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Muut värit
Rungon leveys 45 mm
Taulun väri Harmaa
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Muovi
Ominaisuudet Päivyri
Rungon väri Muut värit
Takuu 2 vuotta
mpn DZ1868

Pieni hetki