Diesel Tumbler Chronograph DZ4497

d:Diesel Tumbler Chronograph DZ4497 -rannekellosta ei asennetta puutu. Jykevä oliivinvihreä kellotaulu ja mattamusta teräsranneke suorastaan uhkuvat testosteronia. 48 mm leveä ja 14 mm paksu runko on miehekkään tukeva ja sen takakannessa komeilee Dieselin upea Only The Brave -mohikaanilogo. Rannekkeella leveyttä on 26 mm. Kellotaulusta löytyy persoonallisen muotoilun omaava sekuntikello sekä sen alapuolelle sijoitettu päivyri. Lisäksi kellon indeksit ovat luminoituvat. Kaikille Diesel -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 33110

;
197,40 €
-40%

Diesel Tumbler Chronograph DZ4497

Diesel Tumbler Chronograph DZ4497

Tuotekoodi: 33110

Diesel Tumbler Chronograph DZ4497 0 0

Varastossa (Määrä: 4)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

329,00 €

197,40 €

Tuotekuvaus

Diesel Tumbler Chronograph DZ4497 -rannekellosta ei asennetta puutu. Jykevä oliivinvihreä kellotaulu ja mattamusta teräsranneke suorastaan uhkuvat testosteronia. 48 mm leveä ja 14 mm paksu runko on miehekkään tukeva ja sen takakannessa komeilee Dieselin upea Only The Brave -mohikaanilogo. Rannekkeella leveyttä on 26 mm. Kellotaulusta löytyy persoonallisen muotoilun omaava sekuntikello sekä sen alapuolelle sijoitettu päivyri. Lisäksi kellon indeksit ovat luminoituvat.

Kaikille Diesel -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33110
Brändi Diesel
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 26mm
Rannekkeen pituus 170 - 220 mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 48 mm
Taulun väri Muut värit
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Päivyri
Rungon väri Musta
Takuu 2 vuotta
mpn DZ4497

Pieni hetki