Garmin Fenix 3 Sapphire Rose Gold White

Sku: 19944

599,00 €

Garmin Fenix 3 Sapphire Rose Gold White

Lisää kuvia

Garmin Fenix 3 Sapphire Rose Gold White

Tuotekoodi: 19944

Garmin Fenix 3 Sapphire Rose Gold White 0 0

Loppu varastosta

Special Price 599,00 €

Hinta: 649,00 €

Tuotekuvaus

Garmin Fenix 3 Sapphire Rose Gold White on täydellinen kumppani monipuoliselle urheilijalle ja liikkujalle. Malli on uusi väri Fenix 3 Sapphire sarjaan. Kellossa on valkoinen silikoniranneke ja hieno punakullanvärinen kellotaulun kehä. Kellossa on erittäin kestävä naarmuuntumaton ja kupera safiirilasi. Garmin Fenix 3 Sapphire Rose Gold White on niin sanotusti täydellinen Outdoor -kello. Laitteessa on loistava akunkesto. Akku kestää GPS tilassa jopa 20 tuntia ja Ultra Trac GPS tilassa jopa 50 tuntia. Asetuksista riippuen akku kestää kellotilassa jopa 6 viikkoa. Kellossa on automaattisesti kalibroituvat (GPS) barometrinen korkeusmittari (korkeus ja ilmanpaine) ja kolmiakselinen sähköinen kompassi. Kuntoharjoitteluun kello tarjoaa reaaliaikaiset suoritustiedot joita ovat muun muassa matka, aika, kalorimäärä, tahti, nopeus, kierrostiedot sekä syke (Huom! Syketiedot vain HRM Run -sykeanturin kanssa, joka myydään erikseen tai sisältyy Bundle pakkaukseen).  Laitteesta löydät myöskin kattavat ominaisuudet vaativien urheilijoiden tueksi. Näitä ominaisuuksia ovat muunmuassa tiedot juoksudynamiikasta, VO2 Max -arvio, voimamittarin lukema pyöräilyä varten, uintitiedot sekä avovesi -että allasuintia varten. Sisäharjoittelussa Fenix 3 Rose Gold White laitteen sisäinen kiihtyvyysanturi antaa matka- ja tahtitiedot sillä GPS harvoin toimii sisätiloissa. Kello tarjoaa monipuoliset tiedot myös laskettelijoille. Lasketellessa näet nopeuden, matkan, ajan, korkeuseron sekä laskukertojen määrän. Laite tunnistaa automaattisesti laskut. Uintitilassa laite tallentaa matkan, tahdin, ajan sekä vetojen määrän. Näiden lisäksi se laskee altaanvälit ja tunnistaa vetojen tyypin ja laskee Swolf -pistemäärän, jolla mitataan uintitehoa.

Näiden ominaisuuksien lisäksi uusia ominaisuuksia suhteessa edellisiin Fenix malleihin ovat seuraavat:

  • GPS+Glonass -satelliittipaikannus, joka toimii haastavassakin ympäristössä. Monisuuntainen GPS/Glonass Exo -teräsantenni on kellon pinnassa.
  • Terävä ja kirkas Chroma -värinäyttö
  • Hyödyntää WLAN-yhteyspisteitä automaattisissa synkronoinneissa Garmin Connect -palveluun ja ohjelmistopäivityksissä.
  • Räätälöitävyys. Kelloa voit räätälöidä lisäämällä siihen sovelluksia, ainutlaatuisia kellotauluja, widgetejä sekä tietokenttiä. Näitä voit ladata Garmin Connect IQ storesta.
  • Vesitiivis 100m asti

Uudet vuoden 2016 alussa päivityksen mukana tulleet ominaisuudet ( Päivitettävissä myösyös aiemmin ostettuihin Fenix 3 laitteisiin):

1. Suppaus / soututila

Uuden suppaus ja soututilan avulla saat tarkempia tietoja soutaessasi tai supatessasi. Laite laskee vedot, vetojen tahdin ja vetojen pituuden. Laite laskee myös vetojen tehokkuusarvon. Fenix 3 on nyt myös yhdistettävissä useisiin fitnesslaitteisiin.  Garmin connect palvelusta näet tarkat tiedot soutu/suppaus harjoituksistasi.

2. Golf tila

Golf tilan avulla laitteesi antaa perustiedot Golffatessasi. Saat pääsyn yli 40 000 kentän tietoihin. Laite voi käsitellä 1 kenttää kerrallaan. Golf ominaisuuden avulla näet kentällä ollessasi sen millä väylällä olet ja kyseisen väylän par arvon. Näet myös etäisyyden omsta sijainnistasi greenin etulaitaan, takalaitaan ja keskelle. Laite kertoo myös doglegit ja layupit. Tuloksia voit seurata laitteessa olevasta tuloskortista.

3. Toisen sukupolven juoksudynamiikkatiedot

Uudet edistyneemmät ominaisuudet juoksudynamiikan mittaamiseen (Vaatii yhteensopivan HRM-Run/HRM-Tri sykevyön). Laite antaa tietoja juoksusi dynamiikasta, kuten maakosketusajan tasapainosta, askeleen pituudesta, vertikaalisesta suhteesta. Saat tiedot myös anaerobisesta kynnyksestäsi ja rasitusarvostasi. Voit seurata suorituskykyäsi suorituskykymittarin avulla. 

4. Toisen sukupolven älykkäät ilmoitukset ja aktiivisuusseuranta

Saat laitteeseesi ilmoitukset puhelimeen tulevista tapahtumista. Voit hallita Fenixin avulla myös puhelimen kauttaa soivaa musiikkiasi. Puhelimestasi voit käyttää "löydä kelloni" toimintoa kellosi paikantamiseen ja kellostasi voit käyttää "löydä puhelimeni" toimintoa puhelimesi paikantamiseen, kätevää eikö totta. Monipuolisia aktiivisuuden mittausominaisuuksia, uusina mm. kiivettyjen portaiden määrä ja aktiiviset minuutit.

Pakkaus sisältää:

  • Fenix 3 Sapphire Rose Gold White
  • USB -lataus-/datakaapeli
  • verkkovirtalaturi
  • käyttöohje

HUOM! Tuote ei ole yhteensopiva HTC One M8 puhelimen kanssa.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 19944
Brändi Garmin
Takuu 2 vuotta

Käyttöohjeet ja muut ladattavat tiedostot:

Ei ohjeita