Garmin Fenix 5 Sapphire Slate Gray Metal 010-01688-21

Sku: 24660

629,00 €
Garmin Fenix 5 Sapphire Slate Gray Metal 010-01688-21 5 1
-30%

Garmin Fenix 5 Sapphire Slate Gray Metal 010-01688-21

Garmin Fenix 5 Sapphire Slate Gray Metal 010-01688-21

Tuotekoodi: 24660

Garmin Fenix 5 Sapphire Slate Gray Metal 010-01688-21 5 1

Väliaikaisesti loppu

899,00 €

629,00 €

Tuotekuvaus

Garmin Fenix 5 Sapphire Slate Gray Metal 010-01688-21 on edistyksellinen Multisport-laite Garminilta. Laitteen rungon halkaisija on 47mm, joka on hiukan leveämpi kuin Fenix 5S versiossa. Tämän ansiosta laitteen akunkestoa on saatu pidennettyä 14 tunnista 24 tuntiin GPS tilassa. Tässä Sapphire Slate Gray Metal mallissa on hyvin naarmuuntumista kestävä safiirilasi sekä näyttävä teräsranneke.

Garmin Fenix 5 Sapphire Slate Gray Metal on suunniteltu erityisesti ammattiurheilijoille sekä seikkailijoille sillä se sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet. Laitteessa on todella helposti luettava Garmin Chroma Display -värinäyttö. Näyttö on suunniteltu niin että se on lueattavissa myös kirkkaassa auringonpaisteessa. Näyttöä kiertää teräksinen EXO antenni, joka on kätevästi naamioitu kellotaulun kehäksi tyylikkään ulkomoudon säilyttämiseksi. Fenix 5 laitteen rannekkeet ovat helposti vaihdettavissa Quickfit hihnoilla. Quickfit hihnoja on saatavilla silikonisina, nahkaisina ja metallisina. Voit nopeasti napsauttaa rannekkeen irti ja toisen paikoilleen ja täten muokata laitettasi kulloiseenkin tilanteeseen sopivaksi.

Garmin Fenix 5 Sapphire Slate Gray Metal mittaa sykeen ranteestasi uudella täysin integroidulla sensorilla. Mittaukseen käytetään tarkkaaa Elevate -rannesykemittaritekniikkaa. Laite mittaa sykettäsi ympäri vuorokauden, joka mahdollistaa myös tarkemman aktiivisuuden seurannan.  Garmin Fenix 5 sisältää uuden surituskyky widgetin, jonka avulla voit seurata kuntoasi ja tehostaa harjoitteluasi entisestään. Widget sisältää tietoja harjoittelun tilasta, hajoittelun kuormittavuudesta sekä antaa palautumisohjausta. Edistyneet ilmaisimet antavat lisäksi tietoa esimerkiksi ihanteellisistä ajoista eripituisilla jouksumatkoilla. Voit tämän lisäksi hyödyntää juoksutietojasi entistä paremmin. Laitteen edistyneet harjoitteluominaisuudet auttavat sinua jouksukuntosi parantamisessa. Laite mittaa tunnistaa lisäksi automaattisesti nuosut ja laskut juostessasi ja mittaa nousua sekä pystynopeutta. 

Garmin Fenix 5 Sapphire Slate Gray Metal on todellinen multisport kello. Laite sisältää useiden eri lajien valmiita suoritusprofiileja ja lisäksi voit luoda myös omia profiilejasi. Voit luoda myös monilaji profiileja joissa siirtyminen seuraavaan lajiin käy kätevästi napin painalluksella. 

Fenix 5 käyttää paikannukseen tarkkaa GPS/GLONASS tekniikkaa. Tarkka GPS paikannus, korkeusmittari, lämpömittari, ilmanpainemittari sekä 3 akselinen sähköinen kompassi takaavat tarkana navigoinnin ulkoilamassa ja luonnossa.

Voit pariliittää Fenix 5 laitteesi yhteensopivaan mobiililaitteeseesi. Tämän avulla saat älykkäät ilmoitukset kuten tekstiviestit, sähköpostit ja hälytykset suoraan rannelaitteeseesi. Voit muokata laittettasi maksuttomilla latauksilla Garmin Connect IQ kaupasta. Voit esimerkiksi laittaa puhelimestasi kuvan kellon taustakuvaksi, lisätä tietokenttiä ja hankkia monenlaisia sovelluksia ja widgetejä.

Parannuksia verrattuna Fenix 3 malliin:

 • Pienempi koko, 47mm vs. 51mm (Fenix 3).
 • Ruostumaton EXO-teräsantenni kehyksessä ja teräksinen takakuori takaavat kestävyyden haastavissakin olosuhteissa.
 • Elevate -rannesykemittari uudella, täsyin integroidulla anturilla tuottaa tietoa 24t./vrk - sykevyötä ei tarvita
 • Entistä terävämpi, ulkoilmaan optimoitu Chroma -värinäyttö on helppo lukea kirkkaassa auringonpaisteessakin
 • Tunnistaa ja seuraa aktiivisuutta (mukaan lukien noustut kerrokset ja tehominuutit) sekä unta 24/7, jotta saat paremman kokonaiskuvan aktiivisuustasostasi.
 • Valikoima QuickFit -rannekkeita (kiinnitystyökaluja ei tarvita - vaihda ja napsauta paikoilleen)
 • Integroitus Stava - tukee Strava live-osuuksia.
 • Uusi suorituswidget. Widget seuraa edistymistä ja tärkeimpiä suoritusmittareita, kuten Training Status, VO2Max, Training Load, Recovery Advisor, FTP jne.
 • Urheilijat treenaavat tehokkaammin ja saavat tarkempaa tietoa edistymisestään käyttämällä toimintoja Training Effect 2.0, Training Status ja Trainin Load.
 • UltraTrac -tila toimii entistäkin paremmin ja akku kestää entistä pidempään (60 tuntia Fenix 5)
 • Tukee ulkoisia antureita, joissa on joku ANT+ tai Bluetoot yhteys.
 • Suoritusten automaattinen lataus suoraan Garmin Connect -palveluun Wi-Fi -yhteyden kautta, kun laite on yhdistetty langattomaan verkkoon.

 

Pakkauksessa:

 • Fenix 5 Sapphire
 • ylimääräinen musta silikoninen Quickfit -ranneke
 • data-/latauskaapeli
 • ohjekirja

Tekniset tiedot

Tuotenumero 24660
Brändi Garmin
Ominaisuudet Askelmittari, Barometri, GPS (sisäänrakennettu), Kalorikulutus, Rannesykemittaus
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Digitaalinäyttö, GPS-aika, Herätys, Päivyri
Lasi Safiirilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 47 mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Vesitiiveys 100m / 10atm
Materiaali Muovi, Ruostumaton teräs
Takuu 2 vuotta
mpn 010-01688-21

Pieni hetki