Olivia Burton Celestial Star Mother of Pearl Dial, Blush & Silver OB16GD42

d:Olivia Burton Celestial Star Mother of Pearl Dial, Blush-Silver OB16GD42 on uusin tulokas Burtonin Celestial-mallistoon ja kellon aito helmiäistaulu imitoi kuun pintaa ja sen variaatioita. Kellotaulun pohjan hopeanväriset metallihiutaleet luovat oman tähtitaivaansa. Värimaailmaa jatkuu kellon haaleanlilan väriseen aitoon nahkarannekkeeseen, ja rannekkeen metallitähdessä säihkyy aitot Swarovskin kristallit. Rannekkeessa on helposti kiinnitettävä pikakiinnityslukko, jonka vuoksi ranneke on helposti vaihtaa. Rannekkeen kiinnityskohdan leveys on 12 mm. Kellon rungon leveys on 34 mm:iä. Olivia Burton -kelloilla on 2 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Sku: 36515

;
81,00 €
    • Olivia Burton Celestial Star Mother of Pearl Dial, Blush & Silver OB16GD42 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Olivia Burton Celestial Star Mother of Pearl Dial, Blush & Silver OB16GD42

Olivia Burton Celestial Star Mother of Pearl Dial, Blush & Silver OB16GD42

Tuotekoodi: 36515

Olivia Burton Celestial Star Mother of Pearl Dial, Blush & Silver OB16GD42 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

135,00 €

81,00 €

Tuotekuvaus

Olivia Burton Celestial Star Mother of Pearl Dial, Blush-Silver OB16GD42 on uusin tulokas Burtonin Celestial-mallistoon ja kellon aito helmiäistaulu imitoi kuun pintaa ja sen variaatioita. Kellotaulun pohjan hopeanväriset metallihiutaleet luovat oman tähtitaivaansa. Värimaailmaa jatkuu kellon haaleanlilan väriseen aitoon nahkarannekkeeseen, ja rannekkeen metallitähdessä säihkyy aitot Swarovskin kristallit. Rannekkeessa on helposti kiinnitettävä pikakiinnityslukko, jonka vuoksi ranneke on helposti vaihtaa. Rannekkeen kiinnityskohdan leveys on 12 mm. Kellon rungon leveys on 34 mm:iä. Olivia Burton -kelloilla on 2 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 36515
Brändi Olivia Burton
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen väri Vaaleanpunainen
Rungon leveys 34 mm
Taulun väri Muut värit
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn OB16GD42

Pieni hetki