Olivia Burton Marble Florals Navy OB16CS33

d:Olivia Burton Marble Florals Navy OB16CS33-kellon taulussa herkkä kukkaisteema yhdistyy marmoria imitoivaan pintaan luoden ainutlaatuisen kokonaisuuden. Marmoripohjan värimaailmaa korostaa hopeanhohtoiset osoittimet, ja 14 mm leveä ranneke on laivastonsinistä nahkaa. Kellon rungon leveys on 34 mm:ä, ja ranneke säädettävissä 14,5-20 cm pituuteen. Rannekkeessa on lisäksi helposti vaihdettava pikalukko. Olivia Burton-kelloilla on 2 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Sku: 37941

;
109,00 €

Olivia Burton Marble Florals Navy OB16CS33

Olivia Burton Marble Florals Navy OB16CS33

Tuotekoodi: 37941

Olivia Burton Marble Florals Navy OB16CS33 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

109,00 €

Tuotekuvaus

Olivia Burton Marble Florals Navy OB16CS33-kellon taulussa herkkä kukkaisteema yhdistyy marmoria imitoivaan pintaan luoden ainutlaatuisen kokonaisuuden. Marmoripohjan värimaailmaa korostaa hopeanhohtoiset osoittimet, ja 14 mm leveä ranneke on laivastonsinistä nahkaa. Kellon rungon leveys on 34 mm:ä, ja ranneke säädettävissä 14,5-20 cm pituuteen. Rannekkeessa on lisäksi helposti vaihdettava pikalukko. Olivia Burton-kelloilla on 2 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 37941
Brändi Olivia Burton
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 12mm
Rannekkeen väri Sininen
Rungon leveys 34 mm
Taulun väri Muut värit
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn OB16CS33

Pieni hetki