Olivia Burton Snow Globe Vegan Blush OB16SG11

d:Olivia Burton Snow Globe Vehan Blush OB16SG11-naisten rannekello ihastuttaa klassisella lumisadepalloteemallaan. Kellossa on käsinmaalattu, hopeinen tausta, jossa on kuvattu talvinen metsämaisema ja kauris. Kellon hieman kuperan kaksoislasin sisässä on irtonaisia Swaroskin kristalleja, jotka liikkuvat kuin lumihiutaleet lasipallon sisällä. Talvinen värimaailma jatkuu kellon puuterinvärisessä vegaanisessa rannekkeessa, joka on helppo säätää ranteeseen sopivaksi. Rannekkeen pituus 14-19,5 cm, ja paksuus 12 mm. Rungon leveys on 30 mm. Olivia Burton -kelloilla on 2 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Sku: 37943

;
77,40 €
    • Olivia Burton Snow Globe Vegan Blush OB16SG11 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Olivia Burton Snow Globe Vegan Blush OB16SG11

Olivia Burton Snow Globe Vegan Blush OB16SG11

Tuotekoodi: 37943

Olivia Burton Snow Globe Vegan Blush OB16SG11 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

129,00 €

77,40 €

Tuotekuvaus

Olivia Burton Snow Globe Vehan Blush OB16SG11-naisten rannekello ihastuttaa klassisella lumisadepalloteemallaan. Kellossa on käsinmaalattu, hopeinen tausta, jossa on kuvattu talvinen metsämaisema ja kauris. Kellon hieman kuperan kaksoislasin sisässä on irtonaisia Swaroskin kristalleja, jotka liikkuvat kuin lumihiutaleet lasipallon sisällä. Talvinen värimaailma jatkuu kellon puuterinvärisessä vegaanisessa rannekkeessa, joka on helppo säätää ranteeseen sopivaksi. Rannekkeen pituus 14-19,5 cm, ja paksuus 12 mm. Rungon leveys on 30 mm. Olivia Burton -kelloilla on 2 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 37943
Brändi Olivia Burton
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Vegaani
Rannekkeen leveys 12mm
Rannekkeen väri Muut värit
Rungon leveys 30 mm
Taulun väri Hopea
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn OB16SG11

Pieni hetki