Olivia Burton You Have My Heart Lucky Bee, Silver & Rose Gold Mesh OB16FB01

d:Olivia Burton You Have My Heart Lucky Bee, Silver & Rose Gold Mesh OB16FB01 ‌on kaunis naisten rannekello, jossa on 30 mm leveä ruusukullanvärinen runko. Valkoisessa kellotaulussa on isot sydän- ja mehiläiskuviot. Lisäksi kellotaulusta löytyy 12 Swarovski-kristallia, jotka toimivat indekseinä. Kellossa on ruusukullanvärinen mesh-ranneke, joka on 12mm leveä. Vesitiiviysluokka on ainoastaan 1 ATM eli kyseinen malli kestää esimerkiksi vesisadetta ja roiskeita. Olivia Burton -kelloilla on 2 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Sku: 28874

;
113,00 €
-40%

Olivia Burton You Have My Heart Lucky Bee, Silver & Rose Gold Mesh OB16FB01

Olivia Burton You Have My Heart Lucky Bee, Silver & Rose Gold Mesh OB16FB01

Tuotekoodi: 28874

Olivia Burton You Have My Heart Lucky Bee, Silver & Rose Gold Mesh OB16FB01 0 0

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

189,00 €

113,00 €

Tuotekuvaus

Olivia Burton You Have My Heart Lucky Bee, Silver & Rose Gold Mesh OB16FB01 ‌on kaunis naisten rannekello, jossa on 30 mm leveä ruusukullanvärinen runko. Valkoisessa kellotaulussa on isot sydän- ja mehiläiskuviot. Lisäksi kellotaulusta löytyy 12 Swarovski-kristallia, jotka toimivat indekseinä. Kellossa on ruusukullanvärinen mesh-ranneke, joka on 12mm leveä. Vesitiiviysluokka on ainoastaan 1 ATM eli kyseinen malli kestää esimerkiksi vesisadetta ja roiskeita. Olivia Burton -kelloilla on 2 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 28874
Brändi Olivia Burton
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 12mm
Rannekkeen pituus 140 - 200 mm
Rannekkeen väri Punakulta
Rungon leveys 30 mm
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn OB16FB01

Pieni hetki