Pandora Blooming Watering Can hela 797873ENMX

d:Blooming Watering Can -hela 797873ENMX kuuluu aurinkoiseen Blossom by Pandora -tuoteperheeseen. Tämä raikas kastelukannupala on juuri sitä, mitä keräilykorusi kesähelteillä kaipaa! Hela on valmistettu sterling-hopeasta ja koristeltu emalilla sekä kirkkailla zirkonioilla. Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora-koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on noussut maailmalla todella suureen suosioon. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa postikuluitta.

Sku: 33951

;
36,80 €
-25%

Pandora Blooming Watering Can hela 797873ENMX

Pandora Blooming Watering Can hela 797873ENMX

Tuotekoodi: 33951

Pandora Blooming Watering Can hela 797873ENMX 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

49,00 €

36,80 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Blooming Watering Can -hela 797873ENMX kuuluu aurinkoiseen Blossom by Pandora -tuoteperheeseen. Tämä raikas kastelukannupala on juuri sitä, mitä keräilykorusi kesähelteillä kaipaa! Hela on valmistettu sterling-hopeasta ja koristeltu emalilla sekä kirkkailla zirkonioilla.

Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora-koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on noussut maailmalla todella suureen suosioon. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa postikuluitta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33951
Brändi Pandora
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Zirkonia
Korun tyyppi Helat ja charmit, Keräilykorut
Materiaali Hopea
Mallisto Hopea hela
Teema Eläimet ja luonto, Harrastukset ja urheilu, Kivettömät
Väri Hopea
Takuu 2 vuotta
mpn 797873ENMX

Pieni hetki