Pandora Butterfly Arrangement hela 797870ENMX

d:Butterfly Arrangement -hela 797870ENMX kuuluu Pandoran lennokkaaseen Wings To Fly -mallistoon. Koristeelliset perhoskuviot helan pintaan on tyylitelty sterling-hopeasta sekä sinisestä ja vaaleanpunaisesta emalista. Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora-koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on noussut maailmalla erittäin suureen suosioon. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa postikuluitta.

Sku: 33933

;
25,00 €

Pandora Butterfly Arrangement hela 797870ENMX

Pandora Butterfly Arrangement hela 797870ENMX

Tuotekoodi: 33933

Pandora Butterfly Arrangement hela 797870ENMX 0 0

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

25,00 €
Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Butterfly Arrangement -hela 797870ENMX kuuluu Pandoran lennokkaaseen Wings To Fly -mallistoon. Koristeelliset perhoskuviot helan pintaan on tyylitelty sterling-hopeasta sekä sinisestä ja vaaleanpunaisesta emalista.

Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora-koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on noussut maailmalla erittäin suureen suosioon. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa postikuluitta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33933
Brändi Pandora
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Helat ja charmit, Keräilykorut
Materiaali Hopea
Mallisto Hopea hela
Teema Eläimet ja luonto, Emaloidut/värikkäät, Kivelliset
Väri Hopea, Sininen, Vaaleanpunainen
Takuu 2 vuotta
mpn 797870ENMX

Pieni hetki