Pandora Disney Simba, Pumba & Timon hela 798043NRG

d:Tuo tuulahdus Disneyn taikaa jokaiseen päivääsi. Pandora Disney Simba, Pumba-Timon 798043NRG-hela on saanut inspiraationsa ikonisesta Leijonakuningas-elokuvasta, jossa seikkailee leijonanpentu Simba yhdessä ystäviensä Timonin ja Pumban kanssa Jylhämaassa. Sterling-hopeasta valmistetussa hela on omistettu kolmelle ystävälle Simballe, Timonille ja Pumballe, ja korun toisessa osassa on turkoosinvärinen lehtevä kuvaus Afrikan tropiikista. Korun helaan on upotettu turkoosi zirkonia. Koru on maalattu emalimaalein ja sen korkeus on 23 mm. Pandora-korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Hela pujotetaan Pandoran kaula- tai rannekoruun helassa olevan reiän läpi. Valitsemalla juuri sinulle sopivan korun ja helat voit rakentaa täysin uniikin juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Ranne/kaulakoru ei sisälly pakkaukseen.

Sku: 36561

;
44,30 €
-25%

Pandora Disney Simba, Pumba & Timon hela 798043NRG

Pandora Disney Simba, Pumba & Timon hela 798043NRG

Tuotekoodi: 36561

Pandora Disney Simba, Pumba & Timon hela 798043NRG 0 0

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

59,00 €

44,30 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Tuo tuulahdus Disneyn taikaa jokaiseen päivääsi. Pandora Disney Simba, Pumba-Timon 798043NRG-hela on saanut inspiraationsa ikonisesta Leijonakuningas-elokuvasta, jossa seikkailee leijonanpentu Simba yhdessä ystäviensä Timonin ja Pumban kanssa Jylhämaassa. Sterling-hopeasta valmistetussa hela on omistettu kolmelle ystävälle Simballe, Timonille ja Pumballe, ja korun toisessa osassa on turkoosinvärinen lehtevä kuvaus Afrikan tropiikista. Korun helaan on upotettu turkoosi zirkonia. Koru on maalattu emalimaalein ja sen korkeus on 23 mm. Pandora-korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Hela pujotetaan Pandoran kaula- tai rannekoruun helassa olevan reiän läpi. Valitsemalla juuri sinulle sopivan korun ja helat voit rakentaa täysin uniikin juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Ranne/kaulakoru ei sisälly pakkaukseen.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 36561
Brändi Pandora
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Zirkonia
Korun tyyppi Helat ja charmit, Keräilykorut
Materiaali Hopea
Mallisto Disney, Hopea hela, Riipushelat
Teema Eläimet ja luonto, Emaloidut/värikkäät, Kivelliset
Väri Hopea
mpn 798043NRG

Pieni hetki