Pandora Logo Hearts 797433CZ lukkopala

d:Pandora Logo Hearts 797433CZ -lukkopala on ehdottomasti yksi Pandora-malliston näyttävimmistä heloista. Hopeiseen, pyöreään helaan oman kauniin säväyksensä tuovat sydänkuvioinnit sekä kirkkaat zirkoniat. Lukkopalan voi pujottaa normaalisti koruun tai sen voi asettaa ja lukita paikalleen korussa olevien kierteiden päälle. Tällä tavoin koruun ei jää "tyhjiä" kohtia. Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora -koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on saavuttanut niin suuren suosion maailmalla. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa.

Sku: 32237

;
36,80 €
-25%

Pandora Logo Hearts 797433CZ lukkopala

Pandora Logo Hearts 797433CZ lukkopala

Tuotekoodi: 32237

Pandora Logo Hearts 797433CZ lukkopala 0 0

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

49,00 €

36,80 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Pandora Logo Hearts 797433CZ -lukkopala on ehdottomasti yksi Pandora-malliston näyttävimmistä heloista. Hopeiseen, pyöreään helaan oman kauniin säväyksensä tuovat sydänkuvioinnit sekä kirkkaat zirkoniat. Lukkopalan voi pujottaa normaalisti koruun tai sen voi asettaa ja lukita paikalleen korussa olevien kierteiden päälle. Tällä tavoin koruun ei jää "tyhjiä" kohtia.


Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora -koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on saavuttanut niin suuren suosion maailmalla. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32237
Brändi Pandora
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Zirkonia
Korun tyyppi Helat ja charmit, Keräilykorut
Materiaali Hopea
Mallisto Hopea hela
Teema Kivelliset, Muut
Väri Hopea
Takuu 2 vuotta
mpn 797433CZ

Pieni hetki