Polar Loop 2 Valkoinen

d:Polar Loop 2 Valkoinen on Polarin kevään 2015 huippu-uutuus! Suuren suosion saavuttanut Loop aktiivisuusranneke sarja on saanut jatkoa. Polar Loop 2 Valkoinen on yksi markkinoiden edistyksellisimmistä aktiivisuusrannekkeista. Pakkaukseen kuuluu Polar Loop 2 Valkoinen -aktiivisuusmittari, USB-kaapeli lataamista varten, työkalu rannekkeen säätämistä varten sekä pikaopas. Kaikille Polar laitteille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.Polar Loop 2 valkoinen mittaa aktiivisuuttasi pitkin päivää. Se kertoo ottamiesi askelten määrän ja mittaa kulkemasi matkan askelten perusteella. Laite ilmoittaa kun olet ollut paikallasi 55 minuuttia, että nyt on aika taas liikkua. Ilmoitus tapahtuu värinähälytyksellä. Loop 2 mittaa myös kuluttamiesi kalorien määrän. Laskenta perustuu ikään, painoon, pituuteen, sukupuoleen ja aktiivisuutesi intensiteettiin. Voit asettaa aktiivisuus tavoitteen ja laite kertoo, kuinka aktiivinen olet ollut päivän aikana. Päivittäinen aktiivisuus jaotellaan viiteen eri tasoon: lepo, istuminen, matala intensiteetti, keskitason intensiteetti sekä korkeantason intensiteetti. Laitteessa on lisäksi alykkäät värinä ilmoitukset puheluista, kalenterimuistutuksista sekä viesteistä.Polar Loop 2 laitteessa on lisäksi Smart Coaching toiminto, joka valmentaa sinua aktiivisempaan elämäntapaan. Toiminto antaa vinkkejä päivittäisen aktiivisuustavoitteen saavuttamiseen. Tämän lisäksi saat palautteen päivittäisestä, viikoittaisesta ja kuukausittaisesta aktiivisuudestasi. Saat myöskin selkeitä ohjeita kuntosi kohottamiseen sekä motivoivan palautteen harjoituksen jälkeen (Nämä toiminnot vaativat H7 sykesensorin). H7 sykesensorin avulla näet myöskin sen hetkisen sykkeesi napin painalluksella.Tekniset tiedot:Paino 38 grammaapaksuus 10,8 mmleveys 20,0 mmAkun kesto jopa 8 päivää jatkuvalla aktiivisuuden seurannalla. Akku 38 mAh:n litiumpolymeeriakku.Toimii yhdessä Polar Flow verkkopalvelun kautta. Tiedonsiirto Bluetooth smartin tai data kaapelin kautta. ( Mac OS X 10.6 ja uudemmat. Windows XP, 7 ja 8 järjestelmät)Polar Flow -sovelluksen kanssa yhteensopivat laitteet löydät täältä.Ranneke säädettävisää kotikonstein.

Sku: 19524

;
75,00 €
Polar Loop 2 Valkoinen 4 17
-17%

Polar Loop 2 Valkoinen

Polar Loop 2 Valkoinen

Tuotekoodi: 19524

Polar Loop 2 Valkoinen 4 17

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

90,00 €

75,00 €

Tuotekuvaus

Polar Loop 2 Valkoinen on Polarin kevään 2015 huippu-uutuus! Suuren suosion saavuttanut Loop aktiivisuusranneke sarja on saanut jatkoa. Polar Loop 2 Valkoinen on yksi markkinoiden edistyksellisimmistä aktiivisuusrannekkeista. Pakkaukseen kuuluu Polar Loop 2 Valkoinen -aktiivisuusmittari, USB-kaapeli lataamista varten, työkalu rannekkeen säätämistä varten sekä pikaopas. Kaikille Polar laitteille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Polar Loop 2 valkoinen mittaa aktiivisuuttasi pitkin päivää. Se kertoo ottamiesi askelten määrän ja mittaa kulkemasi matkan askelten perusteella. Laite ilmoittaa kun olet ollut paikallasi 55 minuuttia, että nyt on aika taas liikkua. Ilmoitus tapahtuu värinähälytyksellä. Loop 2 mittaa myös kuluttamiesi kalorien määrän. Laskenta perustuu ikään, painoon, pituuteen, sukupuoleen ja aktiivisuutesi intensiteettiin. Voit asettaa aktiivisuus tavoitteen ja laite kertoo, kuinka aktiivinen olet ollut päivän aikana. Päivittäinen aktiivisuus jaotellaan viiteen eri tasoon: lepo, istuminen, matala intensiteetti, keskitason intensiteetti sekä korkeantason intensiteetti. Laitteessa on lisäksi alykkäät värinä ilmoitukset puheluista, kalenterimuistutuksista sekä viesteistä.

Polar Loop 2 laitteessa on lisäksi Smart Coaching toiminto, joka valmentaa sinua aktiivisempaan elämäntapaan. Toiminto antaa vinkkejä päivittäisen aktiivisuustavoitteen saavuttamiseen. Tämän lisäksi saat palautteen päivittäisestä, viikoittaisesta ja kuukausittaisesta aktiivisuudestasi. Saat myöskin selkeitä ohjeita kuntosi kohottamiseen sekä motivoivan palautteen harjoituksen jälkeen (Nämä toiminnot vaativat H7 sykesensorin). H7 sykesensorin avulla näet myöskin sen hetkisen sykkeesi napin painalluksella.

Tekniset tiedot:

  • Paino 38 grammaa
  • paksuus 10,8 mm
  • leveys 20,0 mm
  • Akun kesto jopa 8 päivää jatkuvalla aktiivisuuden seurannalla. Akku 38 mAh:n litiumpolymeeriakku.
  • Toimii yhdessä Polar Flow verkkopalvelun kautta. Tiedonsiirto Bluetooth smartin tai data kaapelin kautta. ( Mac OS X 10.6 ja uudemmat. Windows XP, 7 ja 8 järjestelmät)
  • Polar Flow -sovelluksen kanssa yhteensopivat laitteet löydät täältä.
  • Ranneke säädettävisää kotikonstein.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 19524
Brändi Polar
Ominaisuudet Askelmittari, Kalorikulutus
Ominaisuudet Digitaalinäyttö, Herätys, Päivyri
Lasi Muovi
Muoto Suorakulmio
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Valkoinen
Rungon leveys 20 mm
Rannekkeen väri Valkoinen
Rannekkeen leveys 20mm
Materiaali Muovi
Takuu 2 vuotta
mpn 90054937

Pieni hetki