Romantiikka Hopeinen Asettihaarukka

d:Kotimaisen Kultakeskuksen Romantiikka sarjan asettihaarukka on valmistettu hopeasta. Asettihaarukan pituus on 11,7 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään.  Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 15093

;
54,40 €
-20%

Romantiikka Hopeinen Asettihaarukka

Romantiikka Hopeinen Asettihaarukka

Tuotekoodi: 15093

Romantiikka Hopeinen Asettihaarukka 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

68,00 €

54,40 €

Tuotekuvaus

Kotimaisen Kultakeskuksen Romantiikka sarjan asettihaarukka on valmistettu hopeasta. Asettihaarukan pituus on 11,7 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään.  Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 15093
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 50

Pieni hetki