Suunto Traverse Graphite Sykevyöllä

Sku: 16106

399,00 €
-20%

Suunto Traverse Graphite Sykevyöllä

Lisää kuvia

Suunto Traverse Graphite Sykevyöllä

Tuotekoodi: 16106

Suunto Traverse Graphite Sykevyöllä 0 0

Varastossa (Määrä: 3)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Special Price 399,00 €

Hinta: 500,00 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Suunto Traverse Graphite on Suunnon syksyllä 2015 julkaisema uutuus, joka soveltuu retkeilyyn, patikointiin ja muuhun ulkoiluun. Se on helppokäyttöinen rannetietokone monipuolisilla navigointitoiminnoilla. Tilaamalla tämän tuotepaketin, saat Suunto Traverse -laitteeseen myös tarkat syketiedot. Tämä tuotepaketti sisältää siis kaksi erillistä tuotetta, Suunto Traverse Graphite -rannetietokoneen (ovh 400€) ja Suunto Smart Sensor -sykevyön (ovh 80€). Huomioithan, että Suunto ei valmista Suunto Traverse Graphite HR pakettia ollenkaan, vaan toimitamme tuotteet erillisinä. Näin ollen sykevyö pitää itse parittaa rannetietokoneeseen. Onneksi laitteiden parittaminen käy käden käänteessä ohjekirjasta löytyvillä ohjeilla.

Suunto Traverse Graphite -rannekellossa on harmaa virtaviivainen komposiittirunko, jota ympäröi tyylikäs ruostumattomasta teräksestä valmistettu kehä. Ambit -tuotteista poiketen Traversen sateliittiantenni on asennettu kellon rungon sisälle, ja näin laitteen ulkonäköä on saatu parannettua huomattavasti. Traversen nestekidenäytön väri on vaihdettavissa mustasta vaaleaksi nappia painamalla. Nestekidenäyttöä suojaava lasi on valmistettu mineraalilasista. Traverse Graphite -kellon ranneke on valmistettu silikonista, ja se tuntuu todella pehmeältä ranteessa. Suunto Travese -mallisto on suunniteltu Suomessa, ja se kantaa arvostettua Made in Finland -merkintää. Jokainen Traverse -rannetietokone testataan ja kootaan käsin Suomessa!

Suunto Traverse Graphte -rannetietokoneen ominaisuudet tiivistetysti:

 • GPS ja GLOSNASS -reittinavigointi
 • Sykkeen mittaus
 • Kello päivittää ajan GPS-sateliitista, joten se on aina tarkasti ajassa
 • Reaaliaikainen tallennettu reitti, joka näkyy "leivänmuru" polkuna näytöllä
 • Tallentaa nopeuden, kuljetun matkan ja korkeuden
 • Reittisuunnittelu topografisilla kartoilla Movescount.com palvelussa
 • Kompassi
 • Korkeuden mittaus Suunto FusedAlti -teknologialla
 • Säätrendin seuranta ja myrskyvaroitin
 • Auringon lasku- ja nousuajat
 • Taustavalo, joka toimii myös taskulamppuna
 • Päivittäinen aktiivisuuden mittaus (askeleet ja kalorit)
 • Värinähälytys
 • Puhelimen ilmoitukset rannetietokoneen näytölle (Android ja iPhone)
 • Yhteensopiva Suunto Movescount applikaation kanssa, joka on saatavilla iOS- ja Android -laitteille
 • USB-kaapelilla ladattava akku, joka kestää 100 tuntia navigoidessa, ja 14 päivää pelkillä kello-ominaisuuksilla
 • Vesitiivis 100m / 10atm

Helppokäyttöiset ja monipuoliset ominaisuudet

Suunto Traversessa on neljä painiketta, joiden avulla sitä on todella helppo käyttää. Keskeiset ominaisuudet ovat aina muutaman napin painallusen päässä. Kellossa on sisäänrakennettuna GPS- ja GLOSNASS -paikantimet, joten se tukee molempia sateliittinavigointijärjestelmiä. Sateliittipaikannuksen avulla voit seurata kulkemaasi matkaa ja nopeutta, sekä tiedät aina missä olet. Voit merkitä kulkemasi reitin, ja sen varrella olevat kiinnostavat kohteet helposti. Automaattinen reitin tallennus varmistaa sen, että löydät aina tarvittaessa takaisin lähtöpisteeseen, joko linnuntietä, tai samaa reittiä. Korkeuden, nousunopeuden ja kokonaisnopeuden mittaamiseen Suunto Traverse Graphite käyttää Suunnon FusedAlti-toimintoa. FusedAlti mittaa korkeutta yhdistämällä sateliitin ilmoittaman korkeuden barometrin kertomaan ilmanpainetietoon, ja on näin tavallisia korkeusmittareita tarkempi. Traversessa on myös aktiivisuuden seurantaan tarkoitettu ominaisuus, joka kirjaa askeleet sekä poltetut kalorit. Traverse on ensimmäinen Suunnon valmistama tuote, jossa on värinähälytys. Laite siis ilmoittaa esimerkiksi myrskyvaroituksen ja puhelimen push-ilmoitukset värinähälytyksellä. Laitteen taustavalon voi kirkastaa hetkellisesti todella kirkkaaksi, jolloin se toimii myös näppärästi taskulamppuna. Tämä on kätevä ominaisuus, jos joudut esimerkiksi lukemaan karttaa pimeässä.

Yhdistettävissä matkapuhelimeesi
Suunto Movescount App -sovellus on ladattavissa iOS- ja Android-puhelimille. Movescount -sovelluksen avulla voit yhdistää kellos puhelimeesi. Kun olet yhdistänyt puhelimen ja kellon, saat ilmoituksen saapuvista puheluista, tekstiviesteistä ja muista push-ilmotuksista suoraan kellosi näytölle. Sovelluksen avulla voit lisäksi muuttaa rannetietokoneesi asetuksia, ja siirtää harjotuksiasi Movescount.com -palveluun milloin itse haluat.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 16106
Brändi Suunto
Takuu 2 vuotta

Käyttöohjeet ja muut ladattavat tiedostot:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin