Tähkä Hopeiset Aterimet

d:Kultakeskuksen kotimaisen Tähkä sarjan ruokahaarukka on valmistettu kokonaan hopeasta. Ruokaveitsen kahva on valmistettu hopeasta ja terä ruostumattomasta teräksestä. Pituudeltaan ruokahaarukka on 18 cm ja ruokaveitsi 21 cm. Pakkaus sisältää 6 kappaletta sekä ruokahaarukoita että ruokaveitsiä. Hopeatuoteet toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta ruokahaarukoiden taakse nimikirjaimet ja päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Valitettavasti ruokaveitsiin ei saa kaiverrusta. Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 15141

;
1 670,00 €
-20%

Tähkä Hopeiset Aterimet

Tähkä Hopeiset Aterimet

Tuotekoodi: 15141

Tähkä Hopeiset Aterimet 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

2 088,00 €

1 670,00 €

Tuotekuvaus

Kultakeskuksen kotimaisen Tähkä sarjan ruokahaarukka on valmistettu kokonaan hopeasta. Ruokaveitsen kahva on valmistettu hopeasta ja terä ruostumattomasta teräksestä. Pituudeltaan ruokahaarukka on 18 cm ja ruokaveitsi 21 cm. Pakkaus sisältää 6 kappaletta sekä ruokahaarukoita että ruokaveitsiä. Hopeatuoteet toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta ruokahaarukoiden taakse nimikirjaimet ja päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Valitettavasti ruokaveitsiin ei saa kaiverrusta. Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!


Tekniset tiedot

Tuotenumero 15141
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 50

Pieni hetki