Tähkä Hopeiset Aterimet

2 244,00 € 1 683,00 € Säästät: 561,00 €
Väliaikaisesti loppu
SKU
15141

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Kultakeskuksen kotimaisen Tähkä sarjan ruokahaarukka on valmistettu kokonaan hopeasta. Ruokaveitsen kahva on valmistettu hopeasta ja terä ruostumattomasta teräksestä. Pituudeltaan ruokahaarukka on 18 cm ja ruokaveitsi 21 cm. Pakkaus sisältää 6 kappaletta sekä ruokahaarukoita että ruokaveitsiä. Hopeatuoteet toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta ruokahaarukoiden taakse nimikirjaimet ja päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Valitettavasti ruokaveitsiin ei saa kaiverrusta. Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!


Lisätietoja
SKU 15141
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 50
payments-logo
2021 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.