Triwa Sort of Black Champagne Chrono LCST115

Sku: 19981

199,00 €

Triwa Sort of Black Champagne Chrono LCST115

Lisää kuvia

Triwa Sort of Black Champagne Chrono LCST115

Tuotekoodi: 19981

Triwa Sort of Black Champagne Chrono LCST115 0 0

Loppu varastosta

Special Price 199,00 €

Hinta: 345,00 €

Tuotekuvaus

Triwa Sort of Black Champagne Chrono LCST115 kellossa on shamppanjan värinen runko ja ruotsalaisen Tärnsjön valmistama musta nahkaranneke. Tämän lisäksi kellon mukana toimitetaan shampanjanvärinen mesh -ranneke Kellon rungon leveys on 38 mm ja rannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 20 mm. Ominaisuuksina ajanotto sekä päivyri. Laadukkaille Triwa kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta!

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! kellossa on shamppanjan värinen runko ja ruotsalaisen Tärnsjön valmistama tummanruskea nahkaranneke. Tämän lisäksi kellon mukana toimitetaan shampanjanvärinen mesh -ranneke Kellon rungon leveys on 38 mm ja rannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 20 mm. Ominaisuuksina Laadukkaille Triwa kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta!

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! kellossa on shamppanjan värinen runko ja ruotsalaisen Tärnsjön valmistama musta nahkaranneke. Tämän lisäksi kellon mukana toimitetaan shampanjanvärinen mesh -ranneke. Kellon rungon leveys on 38 mm ja rannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 20 mm. Laadukkaille Triwa kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta!

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 19981
Brändi Triwa
Väri Ruskea
Kaiverrus 10
Sukupuoli Naisten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Materiaali Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ominaisuudet Päivyri
Ranneke Nahka
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon leveys 38
Rungon väri Kulta
Taulun väri Kulta
Vesitiiveys 100m / 10atm
Takuu 2 vuotta

Käyttöohjeet ja muut ladattavat tiedostot:

Ei ohjeita