Monthly Archives: November 2020

 1. Joululahjat 2020 - kauneimmat korulahjat

  korukollaasi

  Kaipaatko sinäkin joululahja ideoita? Joulu lähestyy hiljalleen ja on aika hankkia joululahjat pukin konttiin. Koru on lahjojen klassikko joka ilahduttaa myös aattona! Kävimme huolellisesti läpi koko kattavan koruvalikoimamme, ja poimimme sieltä suosikkimme kattavaksi joululahjaoppaaksi.

  Koru on sopiva joululahja tyttöystävälle, vaimolle, äidille tai ystävälle. Korun ei tarvitse olla kallis, ollakseen laadukas. Tutustu alta valikoimamme edullisiin hopea ja teräskoruihin, joiden hinta on alle 20€. Valikoimastamme löydät myös runsaasti alle 100€ koruja ja olemme pitäneet huolen siitä että myös arvokkaammat korut ovat edustettuna. Useimmista koruista on saatavilla useampia värivariaatioita, jotka löydät helposti vierailemalla korun tuotesivulla.

  Read more »
 2. Garmin kello vertailu - paras älykello vuonna 2020?

  Garmin kello -kollaasi

  Mikäli urheilukello ja älykello kuuluvat kumpikin suosikkiasusteisiisi, saattaa Garmin olla sinulle jo hyvinkin tuttu brändi. Tämä amerikkalainen älykellojen luottonimi on tunnettu innovatiivisista kelloistaan, joiden runsaus aiheuttaa valinnanvaikeutta sekä urheilukello- että älykellointoilijoille. Etsitkö Garmin kelloa jossa yhdistyy sekä urheilukellojen ja älykellojen parhaat ominaisuudet? Silloin tyylikäs Vivoactive 4 on paras Garmin kello, jonka voit hankkia! On kuitenkin monta muutakin Garmin kelloa, joihin kannattaa tutustua ennen lopullisen ostopäätöksen tekoa.

  Tässä artikkelissa pyrimme esittelemään koko malliston niin, että pystyt päättämään mikä on sinulle paras Garmin kello!

  Sisällysluettelo:

  Read more »
 3. Paras polar urheilukello juuri sinulle

  Polar Unite -kello

  Löydä sinulle paras Polar urheilukello! Tässä artikkelissa esittelemme valikoimamme suosituimmat Polar kellot. Tutustu Polar Unite, Polar Ignite, Polar Vantage ja Polar Grit X -kelloihin, ja löydä paras vaihtoehto juuri sinulle. Polar urheilukellon avulla sinun on helppo seurata treenejäsi, ja oppia kuuntelemaan kehosi viestejä aivan uudella tavalla. Polar-kellosi muistuttaa, että parhaaseen lopputulokseen tarvitaan tehokkaiden treenien lisäksi myös motivoitunut mieli ja riittävästi lepoa. Opi ymmärtämään mikä juuri sinulle on milloinkin parasta ja ota uusi ote omasta hyvinvoinnistasi Polarin avulla.

  Urheilukello-innovaatioita Suomesta!

  Suomalainen Polar on laatutietoisen valinta! Polar on yli 40 vuoden historiansa aikana rakentanut uniikin ma

  Read more »
payments-logo
2020 All rights reserved.