Heti tammikuun alussa julkaistaan Pandoran ystävänpäivä-uutuudet – juuri oikeaan aikaan, jotta ehdimme fiilistellä ystävänpäivälahjoja ajoissa! Tässä lanseerauksessa keskiössä on perinteiset sydämet sekä herkullisen pinkit helat. Pandora Valentines -uutuuksista löytyy myös pelkistetyt versiot viime vuoden suosituista sormuksista. Tutustutaan uuteen Pandoran mallistoon yhdessä!


Pandora x Cinderella

Pandora x Disney Cinderella – Tanssiaiset Tuhkimon kanssa

Oletko aina haaveillut yhdestä illasta Tuhkimona? Uusi Disney x Pandora Cinderella -mallisto antaa sinulle mahdollisuuden kerätä kaikki suosikki tarinasi helat Pandora Moments -koruusi. Lumotut vaunut kutsuvat päivästä toiseen tanssiaisiin, tutustu uutuuksiin tästä!Pandora sydänhelat – osoita rakkautesi ystävänpäivänä

Uuden Pandora Valentine’s -malliston keskeisenä teemana on sydämet. Ihastuttava sydänkuosi toistuu niin koruissa, sormuksissa kuin heloissakin. Käsin kirjoitettu “love” -sana koristaa myös useaa korua tässä mallistossa. Kuten malliston nimi jo kertookin, korut ovat täydellinen lahja ystävänpäivä rakkaalle henkilölle. Jos kumppanisi ei vielä kerää Pandora -heloja, voit ostaa hänelle lahjaksi Pandora Moments -rannekorun sekä helan uudesta mallistosta. Vaihtoehtoisesti voit ostaa hänelle Pandora sormuksen, kaulakorun tai korvakorut, jotka varmasti ilahduttavat häntä!

Tässä muutama uusi hela Pandora Valentine’s -mallistosta:Pandora suosikkeja pelkistetymmällä tyylillä

Muistatteko viime vuonna ihastuttaneet Pandora Timeless Stackable Sparkling Wave -sormukset? Pandoran vuoden 2024 ensimmäisessä lanseerauksessa nähdään pelkistetympi versio viime vuoden mallista kolmessa eri värissä. Säihkettä ei kuitenkaan tästäkään lanseerauksesta puutu. Pandora Timeless -valikoima saa täydennystä entistäkin enemmän sädehtivillä sormuksilla, kaulakoruilla ja rannekoruilla. Uusi Love-sormus ihastuttaa upealla ja uniikilla muotoilullaan. Tässä varma lahja ystävänpäivänä rakkaalle!Yhdistele heloja Pandora Moments rannekoruun tai -korvakoruihin

Pandora korut sopivat niin arkeen kuin juhlaan ajattoman muotoilunsa vuoksi. Moments-rannekoru on helppo koristella eri teeman mukaan, tehden siitä hyvin monipuolisen korun jokaisen korurasiaan. Suosittelemme tutustumaan myös Pandora Moments Charm korvakoruihin. Korvakoruihin voit lisätä tilanteeseen sopivia heloja helposti ja täten käyttää samoja korvakoruja pienellä muokkauksella aamusta iltaan.

Pandora Moments helat ovat myös yhteensopivat Pandora Moments Charm avaimenperään. Avaimenperään voit lisätä suosikkihahmosi Pandoran monipuolisista yhteistyömallistoista. Avaimenperä on myös suosittu lahja!


Suosituimmat tuotteetLisää säihkettä!

Kuten jo mainitsimme, ei tästäkään lanseerauksesta puutu säihkettä! Upeat Pandora Timeless -mallistoon kuuluvat korvakorut ja kaulakoru ovat koristeltu kauniilla sydämenmuotoisella zirkonialla, jota reunustaa pienemmät briljantit kivet. Nämä korut sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Tämä setti on myös täydellinen lahja ystävänpäiväksi!

Kaipaatko vielä inspiraatiota?

Keskisen Kellolta löydät laajan valikoiman Pandora Moments koruja ja heloja ilmaisella ja nopealla toimituksella. Tutustu Pandora uutuuksiin tästä.