Pandoran ystävänpäivä-uutuudet

Heti tammikuun alussa julkaistiin Pandoran ystävänpäivä-uutuudet. Juuri oikeaan aikaan, jotta ehdimme fiilistellä ystävänpäivälahjoja ajoissa! Tässä lanseerauksessa on paljon uusi ominaisuuksia, jotka tekevät Pandoran koruista entistäkin upeammat!

Day to Night – uutuuksia korvakoruihin!

Pandora korut

Aiemmin Pandoran heloja on myyty vain rannekoruihin ja kaulakoruihin, mutta uudessa mallistossa pääsemme ihastelemaan riipuksia myös korvakoruissa. Uudet korvakorut ovat näyttävät sekä käytännölliset. Perus korvakoruun saa helposti lisättyä riipuksen, jos haluat asusteen olevan hieman juhlallisempi illalla. Day to night – suomeksi päivästä iltaan, on tuttu termi 1900-luvun alusta, kun päiväkorvakoruun lisättiin riipus illaksi. Nyt tämä trendi on tehnyt paluun – oikea minimalistisen pukeutujan unelma!

Pandora korvakorut

Day to night trendiin voit käyttää esimerkiksi näitä kolmea Pandora Moments- korvakorua. Charm Hoop- korvakoruja löytyy hopeisena sekä ruusukultaisena. Hopeiset Heart Charm Hoop- korvakorut erottuvat joukosta ollessaan sydämenmuotoiset.

Koristele korusi kirjaimilla!

Pandora Moments- sarja täydentyi upeilla ruusukultaisilla kirjainkoruilla. Nämä ovat helppo tapa piristää esim. Korva-, kaula- tai rannekorua. Yksin kirjaimet ovat minimalistisia, mutta ne sopivat hienosti muiden helojen kaveriksi.

Pandora kirjainkorut

Upeita muotoja ja säihkettä!

Pandoran uusissa Moments- ja Timeless- koruissa yhdistyy kauniit ruusukultaiset yksityiskohdat ja kauniit kirkkaat zirkoniat. Muutamassa tuotteessa Pandora yllättää erikoisella muotoilullaan. Yksi esimerkki tästä on Pandora Timeless Ring, jossa on uniikki, aaltoa muistuttava muoto. Sormus löytyy kolmessa eri värissä – kultaisena, ruusukultaisen ja hopeisena.

Pandora Timeless-korut

Inspiroidu!

Pandora inspiraatiokuva Pandora inspiraatiokuva

Lisää ystävänpäivälahjaideoita

Ystävänpäivä lähestyy, ja koru on perinteisesti suosittu lahja rakkaalle. Pandoran uutuuksista löydät varmasti jokaiselle jotakin. Tältä sivulta pääset selaamaan Pandoran uutuuksia!