Laajasta valikoimasta on hyvä aina välillä nostaa esille muutamat suosikit. Mitkä 5 kelloa ja korua miellyttävät juuri nyt markkinointi-tiimimme Emman silmää?


TOP 5 naistenkelloa


Kellosuosikit 2020

1. Retro-Casiot on vieläkin pop

Kasarimuoti on ollut pinnalla jo jonkin aikaa. Vaikka vaatteiden suhteen ollaan nyt selkeesti siirrytty ottamaan inspiraatiota tämän vuosituhannen alkupuolelta, tuntuvat 80-luvun kelloklassikot yhä erittäin ajankohtaiselta vaihtoehdolta. Casion kaunis mutta simppeli neliön mallinen digikello näyttää hyvältä myös pienemmällä ranteella. Vintage-malliston kellot sopivat niin miehille kuin naisillekin, ja pelkistetty muotoilu on helppo yhdistää asuun kuin asuun. Casio Slim Vintage on saatavilla sekä keltakullan että hopean värisenä. Tästä kellosta tulee helposti uusi arkilemppari!

2. Neliön malliset kellotaulut

80-luvun henki näkyy myös Rosefieldin The Boxy -kellossa. Neliön mallinen kellotaulu tuo muuten hyvin pelkistettyyn malliin sitä pientä särmää. Täydellinen valinta klassiseksi joka päivän kelloksi jos haluaa helpon asusteen, joka ei kuitenkaan ole tylsä. Rosefieldin kokoelmaan kannattaa muutenkin tutustua. Tällä Hollantilaisella bränidllä on trendit hallussa!

3. Korumainen teräskello pienellä kellotaululla

Vielä muutama vuosi sitten kellomuodin tärkein ohje tuntui olevan ‘’mitä isompi sitä parempi’’. Nyt tästä trendistä ollaan vihdoin siirrytty eteen päin, ja pienten kellotaulujen aika onkin nyt käsillä. Näistä kelloista tulee vahvasti mieleen 90-luvun muoti! Pieni kellotaulu luo muuten hyvinkin pelkistettyyn muotoiluun ripauksen ylimääräistä ylellisyyden tuntua. Korumainen muotoilu korostuu, jos valitset yksivärisen ja laadukkaista materiaaleista muotoildun mallin. Omat suosikit löytyvät Citizenin naisten valikoimasta. Tämä elegantti malli on saatavilla niin hopean kuin kullankin värisenä.

4. Minimalistinen Cluse

Myös Cluse:n valikoimasta löytyy kaunis kattaus sirompia kelloja. Jos Citizenin teräsrannekkeet tuntuvat omaan makuun hieman liian pramealta, kannattaa tutustua Clusen nahkarannekkeella varustetttuun La vedette -mallistoon. Tämän sarjan värivalikoimasta on aika vaikeeta valita vain yksi suosikki. Silmään pistivät heti ensimmäisenä klassinen valkoinen ja tyylikäs taivaan sininen.

5. Laadukas ja tyylikäs TRIWA

Ruotsalaisen TRIWA:n kellot onnistuvat olemaan samaan aikaan pelkistettyjä ja persoonallisia. Nämä kellot erottuvat massasta, mutta eivät kuitenkaan vaadi itselleen liikaa huomiota. Trendikäs kellovalikoima tarjoaa malleja jokaiseen makuun. Kaikki TRIWA kellot on suunniteltu Tukholmassa, ja niissä on sopivasti laadun tuntua. Kuvassa kaunis Grace Svalan -malli.


TOP 5 korua


Korusuosikit 2020

1. Helmikorvakorujen comeback

Helmikorvakorut ovat sopiva pari niin mekon kuin farkkujenkin pariksi. Mitä korutrendeihin tulee tuntuu siltä, että helmet ovat aina tavalla tai toisella läsnä. Juuri nyt pinnalla tuntuu olevan koukulla varustetu helmet. Koko saa vaihdella suuresta pieneen. Helmikorvakorut sopivat kauunisti arkeen, mutta ovat tietysti myös loistava valinta juhlavammankin asun pariksi. Jos haluat olla varma siitä ettei koru ole ‘’liian klassinen’’ valitse trendikäs pisaran mallinen helmi.

2. Rengaskorvakorut näyttävät hyvältä aina

Haussa huoleton mutta tyylikäs asuste? Rengaskorvakoruja tulee helposti käytettyä päivästä toiseen vaihtamatta. Pienet rengaskorvakorut ovat käytällöinninen ja ajaton valinta. On hyvin vaikea keksiä tilannetta tai asua jonka pariksi ne eivät sopisi. Nämä sirot 14k keltakulta-versiot on valmistettu suomessa ja pienen kokonsa ansiosta näitä voi huoletta pitää päällä vaikka yötä päivää!

3. Astetta persoonallisempi riipus

Thomas Sabon valikoimasta löytyy kaunis kokoelma laatta-riipuksia, jotka voi tuunata omalla kaiverruksella. Valitse mielesi mukaan joko trendikäs kolikko-malli tai klassinen hieman retro-henkinen sydänkoru. Korulaattaan voit vaikka kaivertaa tärkeän päivämäärän tai jokun kivan tyypin nimen. Nämä ovat täydellinen valinta myös lahjarasiaan!

4. Nostalginen nilkkakoru

Nilkkakorut tuovat mieleen lapsuuden lomapäivät! Kaunis kesäasuste joka huokuu vuosituhannen alun henkeä. Lämpimän sävyinen keltakulta sopii kauniisti hieman päivettyneeseen ihoon, mutta myös hopea näyttää kesällä hyvältä! Tämä trendi on tehnyt varovaista paluutaan ja tulee varmasti olemaan pinnalla vielä monet tulevat kesät.

5. Elegantti ja pekistetty ketju

Näyttävät ketjut ovat nyt pinnalla! Mitä muhkeampi sitä parempi - nyt saa ottaa oppia viime vuosisadan muodikkaimmilta leideiltä. Trendiä voi myös kokeilla lähtemällä liikkeelle vaikka hieman sirommasta rannekorusta. Kuvan hopeisen rannekorun kulmikas muotoilu antaa korulle astetta modernimman ilmeen.