Miesten Sinn Rannekellot

78 tuotetta

 1. Sinn 556 I RS 556.0106
  Väliaikaisesti loppu
  Sinn 556 I RS 556.0106
  1 140,00 €
 2. Sinn 206 St Ar
  Väliaikaisesti loppu
  Sinn 206 St Ar
  3 240,00 €

78 tuotetta

Sinn on saksalainen vuonna 1961 perustettu kelloyhtiö. Miesten Sinn-rannekelloissa toiminnallisuus ja tarkkuus on haluttu varmistaa maksimaalisesti. Yritys on halunnut suunnitella huolellisesti minkälaisia tuotteita se valmistaa ja niissä on toiminnallisuus aina etusijalla. Yhtiön innovaatiot ovatkin erittäin vaikuttavia. Sinn-rannekellojen omistajat saavat korkealaatuisia tuotteita erinomaisella hinta-laatusuhteella. Ne ovat teknisesti vakuuttavan kestäviä ja sopivat kaikenlaisiin arjen tilanteisiin. Klassinen helposti luettavissa oleva design hallitsee niiden ulkonäköä. Sinn-rannekellojen teknologiset laatuvaatimukset ovat erittäin korkeat. Sinn-automaattikelloissa on laadukkaat mekaaniset koneistot. Koneistot toimivat tarkasti ja luotettavasti, lisäksi ne on erittäin hyvin suunniteltu. Valmistuksessa käytetään vain parhaita valmistajia, jotka takaavat tarkkuuden ja luotettavuuden, ja niiden on oltava johdonmukaisesti korkealaatuisia. Jokaiselle Sinn-rungolle on annettu yksilöllinen laadunvarmistusnumero ja jokainen niistä on uniikkikappale. Asennuksen jälkeen niiden on oltava vesitiiviitä ja suojattava herkkiä osia pölyltä ja iskuilta. Yhtiölle on erittäin tärkeää, että miesten Sinn-rannekellot täyttävät tekniset vaatimukset ja toimivat luotettavasti.

Korkeat laatuvaatimukset

Riippumatta siitä, kuinka tarkasti yksittäiset komponentit on tehty Sinn-automaattikelloihin, kitka ja kuluminen on minimoitava niin, että ne toimivat kestävästi. Tämän vuoksi käytetään korkealaatuisia synteettisiä öljyjä varmistamaan liikkuvien laakerien optimaalinen voitelu. Tämä on edelleen väistämätön prosessi kaikissa mekaanisissa kelloissa. Sinn Ar-kosteudenpoisto tekniikka ratkoo näitä mekaanisten kellojen perusongelmia. Vanhenevien öljyjen johdosta ilmankosteutta kertyy tai leviää kellon sisällä, joka aiheuttaa ongelmia. Sinn-rannekelloissa koneisto on asennettu melkein vedettömään ilmakehään, tästä voi kiittää kolmea Ar-kosteudenpoistotekniikka elementtiä. Tärkeimmät kosteudenpoistoelementit ovat kuivauskapseli, EDR-tiivisteet ja suojaava kaasu. Näillä tekniikoilla estetään ikääntysmisprosessi ja varmistetaan luotettava toiminta ja tarkkuus.

Sinn-rannekellot ammattikäytössä

Yrityksen tavoitteena on ollut suunnitella Sinn-automaattikelloja ammattikäyttöön, joille ratkaisevan tärkeää on nopea ja tarkka mittaus haastavissa ja kriittisissä tilanteissa. Ne on suunniteltu yksinomaan tehtäviä varten. Niiden toiminnallinen periaate perustuu optimaaliseen luettavuuteen ja täydelliseen ajan mittaamisen. Design on samalla mahdollisimman minimalistinen. Ensimmäinen tehtäväajastinkello EZM 1 julkaistiin 1997, joka on suunniteltu Saksan poliisivoimien ja Saksan tulliyksiköiden erikoisyksiköille. Tässä trendikkäässä kronografissa oli puhdas titaanikotelo ja keskelle asennettu 60 minuutin sekuntikello. Tehtäväkelloja on suunniteltu jo 20 vuotta. Uusin tehtäväajastinkello on mallimerkinnältään EZM 12:ta. Tämä instrumentaalikello on suunniteltu erityisesti lentopelastustehtäviin. Ammattikäyttöön suunnitelluissa kelloissa on tärkeintä laatu, suorituskyky, kestävyys ja tarkkuus. Niissä käytetään vain sellaisia teknisiä ominaisuuksia mitä oikeasti tarvitaan.

payments-logo
2020 All rights reserved.