Aarni Vega Eeben

d:Aarni Vega Eeben on musta klassisen kaunis kello. Sen 38 mm leveä ja 7 mm paksu runko sekä 18 mm leveä ranneke on valmistettu eebenpuusta. Ulkonäön kruunaa safiiripinnoitetulla mineraalilasilla suojattu musta kellotaulu, jossa on kullanväriset osoittimet ja indeksit. Kello on säädettävissä sopivaksi 14-21 cm ranteeseen mukana tulevilla työkaluilla. Kello kuuluu 3 ATM -vesitiiveysluokkaan eli se on roiskevesitiivis. Eebenpuu on tunnetusti arvokas, jykevä, kestävä ja kaunis puulaji. Sitä käytetään tavanomaisesti esimerkiksi pianon mustissa koskettimissa. Kellon sydämenä toimii 4 synteettistä jalokiveä sisältävä laadukas sveitsiläinen Swiss Ronda 1062 Quartz -kvartsikoneisto, joka on tarkka, luotettava ja laadukas. Suomessa suunnitellut Aarni-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa rannekkeen pidennyslenkkien ja työkalujen kanssa. Aarni-kelloilla on 3 vuoden takuu.

Sku: 28707

;
189,90 €
Aarni Vega Eeben 4 1

Aarni Vega Eeben

Aarni Vega Eeben

Tuotekoodi: 28707

Aarni Vega Eeben 4 1

Varastossa (Määrä: 3)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

189,90 €

Tuotekuvaus

Aarni Vega Eeben on musta klassisen kaunis kello. Sen 38 mm leveä ja 7 mm paksu runko sekä 18 mm leveä ranneke on valmistettu eebenpuusta. Ulkonäön kruunaa safiiripinnoitetulla mineraalilasilla suojattu musta kellotaulu, jossa on kullanväriset osoittimet ja indeksit. Kello on säädettävissä sopivaksi 14-21 cm ranteeseen mukana tulevilla työkaluilla. Kello kuuluu 3 ATM -vesitiiveysluokkaan eli se on roiskevesitiivis.

Eebenpuu on tunnetusti arvokas, jykevä, kestävä ja kaunis puulaji. Sitä käytetään tavanomaisesti esimerkiksi pianon mustissa koskettimissa. Kellon sydämenä toimii 4 synteettistä jalokiveä sisältävä laadukas sveitsiläinen Swiss Ronda 1062 Quartz -kvartsikoneisto, joka on tarkka, luotettava ja laadukas.

Suomessa suunnitellut Aarni-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa rannekkeen pidennyslenkkien ja työkalujen kanssa. Aarni-kelloilla on 3 vuoden takuu.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 28707
Brändi Aarni
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Puu
Rannekkeen leveys 18mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 38 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Puu, Ruostumaton teräs
Rungon väri Muut värit
Takuu 3 vuotta

Pieni hetki