Aarni Vega Visakoivu

d:Aarni Vega Visakoivu -kellossa yhdistyy kauniisti puun ja syvänsinisen värit. Sen 38 mm leveä ja 7 mm paksu runko sekä 18 mm leveä ranneke on valmistettu visakoivusta. Ulkonäön kruunaa safiiripinnoitetulla mineraalilasilla suojattu syvänsininen kellotaulu. Kello on säädettävissä sopivaksi 14-21 cm ranteeseen mukana tulevilla työkaluilla. Kello kuuluu 3 ATM -vesitiiveysluokkaan eli se on roiskevesitiivis. Visakoivu on tunnetusti Suomen arvokkain puu. Puiseksi marmoriksikin kutsuttu visakoivu on tiivis ja kestävä puulaji, jonka aaltoileva pintakuviointi luo uskomattoman kauniin ulkonäön. Kellon sydämenä toimii 4 synteettistä jalokiveä sisältävä laadukas sveitsiläinen Swiss Ronda 1062 Quartz -kvartsikoneisto, joka on tarkka, luotettava ja laadukas. Suomessa suunnitellut Aarni-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa rannekkeen pidennyslenkkien ja työkalujen kanssa. Aarni-kelloilla on 3 vuoden takuu.

Sku: 28706

;
189,90 €
Aarni Vega Visakoivu 5.00 1

Aarni Vega Visakoivu

Aarni Vega Visakoivu

Tuotekoodi: 28706

Aarni Vega Visakoivu 5 1

Varastossa (Määrä: 3)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

189,90 €

Tuotekuvaus

Aarni Vega Visakoivu -kellossa yhdistyy kauniisti puun ja syvänsinisen värit. Sen 38 mm leveä ja 7 mm paksu runko sekä 18 mm leveä ranneke on valmistettu visakoivusta. Ulkonäön kruunaa safiiripinnoitetulla mineraalilasilla suojattu syvänsininen kellotaulu. Kello on säädettävissä sopivaksi 14-21 cm ranteeseen mukana tulevilla työkaluilla. Kello kuuluu 3 ATM -vesitiiveysluokkaan eli se on roiskevesitiivis.

Visakoivu on tunnetusti Suomen arvokkain puu. Puiseksi marmoriksikin kutsuttu visakoivu on tiivis ja kestävä puulaji, jonka aaltoileva pintakuviointi luo uskomattoman kauniin ulkonäön. Kellon sydämenä toimii 4 synteettistä jalokiveä sisältävä laadukas sveitsiläinen Swiss Ronda 1062 Quartz -kvartsikoneisto, joka on tarkka, luotettava ja laadukas.

Suomessa suunnitellut Aarni-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa rannekkeen pidennyslenkkien ja työkalujen kanssa. Aarni-kelloilla on 3 vuoden takuu.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 28706
Brändi Aarni
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Puu
Rannekkeen leveys 18mm
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon leveys 38 mm
Taulun väri Sininen
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Puu, Ruostumaton teräs
Rungon väri Muut värit
Takuu 3 vuotta

Pieni hetki