Aarni Vega Visakoivu

Varastossa (Määrä: 5+)

SKU: 28706
Kaunolla
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 20 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Aarni Vega Visakoivu -kellossa yhdistyy kauniisti puun ja syvänsinisen värit. Sen 38 mm leveä ja 7 mm paksu runko sekä 18 mm leveä ranneke on valmistettu visakoivusta. Ulkonäön kruunaa safiiripinnoitetulla mineraalilasilla suojattu syvänsininen kellotaulu. Kello on säädettävissä sopivaksi 14-21 cm ranteeseen mukana tulevilla työkaluilla. Kello kuuluu 3 ATM -vesitiiveysluokkaan eli se on roiskevesitiivis.

Visakoivu on tunnetusti Suomen arvokkain puu. Puiseksi marmoriksikin kutsuttu visakoivu on tiivis ja kestävä puulaji, jonka aaltoileva pintakuviointi luo uskomattoman kauniin ulkonäön. Kellon sydämenä toimii 4 synteettistä jalokiveä sisältävä laadukas sveitsiläinen Swiss Ronda 1062 Quartz -kvartsikoneisto, joka on tarkka, luotettava ja laadukas.

Suomessa suunnitellut Aarni-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa rannekkeen pidennyslenkkien ja työkalujen kanssa. Aarni-kelloilla on 3 vuoden takuu.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

SKU 28706
Brändi Aarni
Kaiverrus 20
Rungon leveys 38 mm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Ei
Materiaali Puu, Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ranneke Puu
Rannekkeen leveys 18mm
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon paksuus 7
Rannekkeen pituus 140 - 210 mm
Rungon väri Muut värit
Taulun väri Sininen
Vesitiiviys Roiskevesitiivis / 30m
Takuu 3 vuotta