Aarni Vega Pähkinäpuu

d:Aarni Vega Pähkinäpuu -kellossa yhdistyy kauniisti tummanruskean ja mustan värit. Sen 38 mm leveä ja 7 mm paksu runko sekä 18 mm leveä ranneke on valmistettu pähkinäpuusta. Pähkinäpuu liitetään tunnetusti arvokkuuteen ja luksukseen. Käytetäänhän sitä muun muassa luksusautojen kojelaudoissa. Ulkonäön kruunaa safiiripinnoitetulla mineraalilasilla suojattu hiilenharmaa kellotaulu. Kello on säädettävissä sopivaksi 14-21 cm ranteeseen mukana tulevilla työkaluilla. Kello kuuluu 3 ATM -vesitiiveysluokkaan eli se on roiskevesitiivis. Kellon sydämenä toimii 4 synteettistä jalokiveä sisältävä laadukas sveitsiläinen Swiss Ronda 1062 Quartz -kvartsikoneisto, joka on tarkka, luotettava ja laadukas. Pähkinäpuu liitetään tunnetusti arvokkuuteen ja luksukseen. Käytetäänhän sitä muun muassa luksusautojen kojelaudoissa. Samettisen pehmeä ja kestävä hirvennahkaranneke on hirvenmetsästyksen sivutuote eli yhtäkään hirveä ei metsästetä pelkän nahan vuoksi. Aarni-kelloilla on 3 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Sku: 28708

;
189,90 €

Aarni Vega Pähkinäpuu

Aarni Vega Pähkinäpuu

Tuotekoodi: 28708

Aarni Vega Pähkinäpuu 0 0

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

189,90 €

Tuotekuvaus

Aarni Vega Pähkinäpuu -kellossa yhdistyy kauniisti tummanruskean ja mustan värit. Sen 38 mm leveä ja 7 mm paksu runko sekä 18 mm leveä ranneke on valmistettu pähkinäpuusta. Pähkinäpuu liitetään tunnetusti arvokkuuteen ja luksukseen. Käytetäänhän sitä muun muassa luksusautojen kojelaudoissa. Ulkonäön kruunaa safiiripinnoitetulla mineraalilasilla suojattu hiilenharmaa kellotaulu. Kello on säädettävissä sopivaksi 14-21 cm ranteeseen mukana tulevilla työkaluilla. Kello kuuluu 3 ATM -vesitiiveysluokkaan eli se on roiskevesitiivis. Kellon sydämenä toimii 4 synteettistä jalokiveä sisältävä laadukas sveitsiläinen Swiss Ronda 1062 Quartz -kvartsikoneisto, joka on tarkka, luotettava ja laadukas.

Pähkinäpuu liitetään tunnetusti arvokkuuteen ja luksukseen. Käytetäänhän sitä muun muassa luksusautojen kojelaudoissa. Samettisen pehmeä ja kestävä hirvennahkaranneke on hirvenmetsästyksen sivutuote eli yhtäkään hirveä ei metsästetä pelkän nahan vuoksi.

Aarni-kelloilla on 3 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 28708
Brändi Aarni
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Puu
Rannekkeen leveys 18mm
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon leveys 38 mm
Taulun väri Harmaa
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Puu, Ruostumaton teräs
Rungon väri Muut värit
Takuu 3 vuotta

Pieni hetki