Aarni Vega Saarni

d:Aarni Vega Saarni -kellossa yhdistyy kauniisti puun ja ruusukullan värit. 38 mm leveä ja 7 mm paksu runko on valmistettu saarnista. Samoin kellon 18 mm leveä ranneke on saarnia. Ulkonäön kruunaa safiiripinnoitetulla mineraalilasilla suojattu ruusukullanvärinen kellotaulu. Kello sopii suoraan 14-21 cm kokoiseen ranteeseen. Kello kuuluu 3 ATM -vesitiiveysluokkaan eli se on roiskevesitiivis. Saarni on tunnetusti erittäin luja, sitkeä ja kulutusta kestävä puulaji. Siitä on perinteisesti valmistettu niin keihäänvarsia, jousia kuin hevosten valjaitakin. Kellon sydämenä toimii neljä synteettistä jalokiveä sisältävä laadukas sveitsiläinen ETA 902.002 -kvartsikoneisto, joka on tarkka, luotettava ja laadukas. Pariston kesto on jopa 8-10 vuotta! Suomessa suunnitellut Aarni-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa rannekkeen pidennyslenkkien ja työkalujen kanssa. Aarni-kelloilla on 3 vuoden takuu.

Sku: 28705

;
189,90 €

Aarni Vega Saarni

Aarni Vega Saarni

Tuotekoodi: 28705

Aarni Vega Saarni 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

189,90 €

Tuotekuvaus

Aarni Vega Saarni -kellossa yhdistyy kauniisti puun ja ruusukullan värit. 38 mm leveä ja 7 mm paksu runko on valmistettu saarnista. Samoin kellon 18 mm leveä ranneke on saarnia. Ulkonäön kruunaa safiiripinnoitetulla mineraalilasilla suojattu ruusukullanvärinen kellotaulu. Kello sopii suoraan 14-21 cm kokoiseen ranteeseen. Kello kuuluu 3 ATM -vesitiiveysluokkaan eli se on roiskevesitiivis.

Saarni on tunnetusti erittäin luja, sitkeä ja kulutusta kestävä puulaji. Siitä on perinteisesti valmistettu niin keihäänvarsia, jousia kuin hevosten valjaitakin. Kellon sydämenä toimii neljä synteettistä jalokiveä sisältävä laadukas sveitsiläinen ETA 902.002 -kvartsikoneisto, joka on tarkka, luotettava ja laadukas. Pariston kesto on jopa 8-10 vuotta!

Suomessa suunnitellut Aarni-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa rannekkeen pidennyslenkkien ja työkalujen kanssa. Aarni-kelloilla on 3 vuoden takuu.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 28705
Brändi Aarni
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Puu
Rannekkeen leveys 18mm
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon leveys 38 mm
Taulun väri Punakulta
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Puu, Ruostumaton teräs
Rungon väri Muut värit
Takuu 3 vuotta

Pieni hetki