Aarni Vega Saarni

Varastossa (Määrä: 5+)

SKU: 28705
Kaunolla
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 20 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Aarni Vega Saarni -kellossa yhdistyy kauniisti puun ja ruusukullan värit. 38 mm leveä ja 7 mm paksu runko on valmistettu saarnista. Samoin kellon 18 mm leveä ranneke on saarnia. Ulkonäön kruunaa safiiripinnoitetulla mineraalilasilla suojattu ruusukullanvärinen kellotaulu. Kello sopii suoraan 14-21 cm kokoiseen ranteeseen. Kello kuuluu 3 ATM -vesitiiveysluokkaan eli se on roiskevesitiivis.

Saarni on tunnetusti erittäin luja, sitkeä ja kulutusta kestävä puulaji. Siitä on perinteisesti valmistettu niin keihäänvarsia, jousia kuin hevosten valjaitakin. Kellon sydämenä toimii 4 synteettistä jalokiveä sisältävä laadukas sveitsiläinen Swiss Ronda 1062 Quartz -kvartsikoneisto, joka on tarkka, luotettava ja laadukas.

Suomessa suunnitellut Aarni-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa rannekkeen pidennyslenkkien ja työkalujen kanssa. Aarni-kelloilla on 3 vuoden takuu.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

SKU 28705
Brändi Aarni
Kaiverrus 20
Rungon leveys 38 mm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Ei
Materiaali Puu, Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ranneke Puu
Rannekkeen leveys 18mm
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon paksuus 7
Rannekkeen pituus 140 - 210 mm
Rungon väri Muut värit
Taulun väri Punakulta
Vesitiiviys Roiskevesitiivis / 30m
Takuu 3 vuotta