Aarni Vega Oliivipuu

189,90 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Varastossa (Määrä: 4)
SKU
28713
Kaunolla
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 20 merkkiä. 

Aarni Vega Oliivipuu -kellossa yhdistyy kauniisti puun ja valkoisen värit. 38 mm leveä ja 7 mm paksu runko on valmistettu oliivipuusta. Samoin kellon 18 mm leveä ranneke on oliivipuuta. Ulkonäön kruunaa safiiripinnoitetulla mineraalilasilla suojattu valkoinen kellotaulu. Kello sopii suoraan 14-21 cm kokoiseen ranteeseen. Kello kuuluu 3 ATM -vesitiiveysluokkaan eli se on roiskevesitiivis.

Oliivipuu eli öljypuu on kaunis ja selkeäsyinen puulaji. Kellon sydämenä toimii 4 synteettistä jalokiveä sisältävä laadukas sveitsiläinen Swiss Ronda 1062 Quartz -kvartsikoneisto, joka on tarkka, luotettava ja laadukas.

Suomessa suunnitellut Aarni-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa rannekkeen pidennyslenkkien ja työkalujen kanssa. Aarni-kelloilla on 3 vuoden takuu.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Lisätietoja
SKU 28713
Brändi Aarni
Kaiverrus 20
Rungon leveys 38 mm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Ei
Materiaali Puu, Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ranneke Puu
Rannekkeen leveys 18mm
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon paksuus 7
Rannekkeen pituus 140 - 210 mm
Rungon väri Muut värit
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiviys Roiskevesitiivis / 30m
Takuu 3 vuotta

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.