Aarni Vega Oliivipuu

d:Aarni Vega Oliivipuu -kellossa yhdistyy kauniisti puun ja valkoisen värit. 38 mm leveä ja 7 mm paksu runko on valmistettu oliivipuusta. Samoin kellon 18 mm leveä ranneke on oliivipuuta. Ulkonäön kruunaa safiiripinnoitetulla mineraalilasilla suojattu valkoinen kellotaulu. Kello sopii suoraan 14-21 cm kokoiseen ranteeseen. Kello kuuluu 3 ATM -vesitiiveysluokkaan eli se on roiskevesitiivis. Oliivipuu eli öljypuu on kaunis ja selkeäsyinen puulaji. Kellon sydämenä toimii 4 synteettistä jalokiveä sisältävä laadukas sveitsiläinen Swiss Ronda 1062 Quartz -kvartsikoneisto, joka on tarkka, luotettava ja laadukas. Suomessa suunnitellut Aarni-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa rannekkeen pidennyslenkkien ja työkalujen kanssa. Aarni-kelloilla on 3 vuoden takuu.

Sku: 28713

;
189,90 €

Aarni Vega Oliivipuu

Aarni Vega Oliivipuu

Tuotekoodi: 28713

Aarni Vega Oliivipuu 0 0

Varastossa (Määrä: 3)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

189,90 €

Tuotekuvaus

Aarni Vega Oliivipuu -kellossa yhdistyy kauniisti puun ja valkoisen värit. 38 mm leveä ja 7 mm paksu runko on valmistettu oliivipuusta. Samoin kellon 18 mm leveä ranneke on oliivipuuta. Ulkonäön kruunaa safiiripinnoitetulla mineraalilasilla suojattu valkoinen kellotaulu. Kello sopii suoraan 14-21 cm kokoiseen ranteeseen. Kello kuuluu 3 ATM -vesitiiveysluokkaan eli se on roiskevesitiivis.

Oliivipuu eli öljypuu on kaunis ja selkeäsyinen puulaji. Kellon sydämenä toimii 4 synteettistä jalokiveä sisältävä laadukas sveitsiläinen Swiss Ronda 1062 Quartz -kvartsikoneisto, joka on tarkka, luotettava ja laadukas.

Suomessa suunnitellut Aarni-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa rannekkeen pidennyslenkkien ja työkalujen kanssa. Aarni-kelloilla on 3 vuoden takuu.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 28713
Brändi Aarni
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Puu
Rannekkeen leveys 18mm
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon leveys 38 mm
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Puu, Ruostumaton teräs
Rungon väri Muut värit
Takuu 3 vuotta

Pieni hetki