Ögon Designs Stockholm Money Clip lompakko, 4 eri väriä

d:Ögon Designs Stockholm Money Clip lompakko on uutuus Ögonilta. Kotelossa on kätevä rahaklipsi, jonka alle saa setelit taiteltua kätevästi. Tämä korttikotelo on kevyt, kompakti, käytännöllinnen ja kestävä. Alumiinilompakko on myös RFID-suojattu elektronisia varkauksia vastaan. Kotelo on erittäin kestävä ja se sopii hyvin niin miesten taskuun kuin naisten käsilaukkuihinkin. Koteloon mahtuu noin 12 korttia. Kotelon ulkomitat 10,9 x 7,2 cm.Voimme kaivertaa ilmaiseksi lompakon klipsipuolen kannen alalaitaan esimerkiksi nimikirjaimet. Valitse ensin ilmainen kaiverrus, sen jälkeen kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 22680

;
31,50 €
Ögon Designs Stockholm Money Clip lompakko, 4 eri väriä 4 10
-10%

Ögon Designs Stockholm Money Clip lompakko, 4 eri väriä

Ögon Designs Stockholm Money Clip lompakko, 4 eri väriä

Tuotekoodi: 22680

Ögon Designs Stockholm Money Clip lompakko, 4 eri väriä 4 10

Varastossa (Määrä: 5+) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

35,00 €

31,50 €

Tuotekuvaus

Ögon Designs Stockholm Money Clip lompakko on uutuus Ögonilta. Kotelossa on kätevä rahaklipsi, jonka alle saa setelit taiteltua kätevästi. Tämä korttikotelo on kevyt, kompakti, käytännöllinnen ja kestävä. Alumiinilompakko on myös RFID-suojattu elektronisia varkauksia vastaan. Kotelo on erittäin kestävä ja se sopii hyvin niin miesten taskuun kuin naisten käsilaukkuihinkin. Koteloon mahtuu noin 12 korttia. Kotelon ulkomitat 10,9 x 7,2 cm.

Voimme kaivertaa ilmaiseksi lompakon klipsipuolen kannen alalaitaan esimerkiksi nimikirjaimet. Valitse ensin ilmainen kaiverrus, sen jälkeen kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 22680
Brändi Ögon Designs
Kaiverrus 20
Takuu 2 vuotta

Pieni hetki