Olivia Burton Rainbow Rose Gold Mesh OB16RB24

d:Rainbow Rose Gold Mesh ORB16RB24 on kaunis naisten kello, jossa on ruusukullanvärinen 34 mm leveä runko. Kellossa on 12 mm leveä mesh-ranneke, joka on väriltään punakultaa. Kauneuden kruunaa värikkäät indeksit ja ruusukullanväriset osoittimet valkoisessa kellotaulussa. Vesitiiviysluokka on ainoastaan 1 ATM eli kyseinen malli kestää esimerkiksi vesisadetta ja roiskeita. Olivia Burton -kelloilla on 2 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Sku: 28875

;
179,00 €

Olivia Burton Rainbow Rose Gold Mesh OB16RB24

Olivia Burton Rainbow Rose Gold Mesh OB16RB24

Tuotekoodi: 28875

Olivia Burton Rainbow Rose Gold Mesh OB16RB24 0 0

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

179,00 €

Tuotekuvaus

Rainbow Rose Gold Mesh ORB16RB24 on kaunis naisten kello, jossa on ruusukullanvärinen 34 mm leveä runko. Kellossa on 12 mm leveä mesh-ranneke, joka on väriltään punakultaa. Kauneuden kruunaa värikkäät indeksit ja ruusukullanväriset osoittimet valkoisessa kellotaulussa. Vesitiiviysluokka on ainoastaan 1 ATM eli kyseinen malli kestää esimerkiksi vesisadetta ja roiskeita. Olivia Burton -kelloilla on 2 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 28875
Brändi Olivia Burton
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 12mm
Rannekkeen pituus 140 - 200 mm
Rannekkeen väri Punakulta
Rungon leveys 34 mm
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn OB16RB24

Pieni hetki