Polar Loop Crystal

Sku: 21279

159,00 €

Polar Loop Crystal

Lisää kuvia

Polar Loop Crystal

Tuotekoodi: 21279

Polar Loop Crystal 0 0

Varastossa (Määrä: 4)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Special Price 159,00 €

Hinta: 169,00 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Polar Loop Crystal on erityisesti kultasepänliikkeitä ajatellen suunniteltu erikoismalli Polar Loop 2 aktiivisuurannekkeesta. Sen korumainen ulkoasu koostuu puhtaan valkoisesta väristä ja säihkyvistä Swarovskin kristalleista. On sanomattakin selvää, että Polar Loop Crystal on suunnattu erityisesti naisille. Tämä kiistattomasti markkinoiden kaunein aktiivisuusranneke toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa. Lahjapakkaukseen kuuluu Polar Loop 2 Crystal -aktiivisuusmittari, USB-kaapeli lataamista varten, työkalu rannekkeen säätämistä varten sekä pikaopas. Kaikille Polar laitteille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Polar Loop Crystal mittaa aktiivisuuttasi ympäri vuorokauden. Se kertoo ottamiesi askelten määrän ja mittaa kulkemasi matkan askelten perusteella. Laite värähtää ja kehottaa aktivoitumaan aina kun olet ollut paikallasi 55 minuuttia. Loop 2 mittaa myös kuluttamiesi kalorien määrän. Laskenta perustuu ikään, painoon, pituuteen, sukupuoleen ja aktiivisuutesi intensiteettiin. Voit asettaa aktiivisuustavoitteen ja laite kertoo, kuinka aktiivinen olet ollut päivän aikana. Päivittäinen aktiivisuus jaotellaan viiteen eri tasoon: lepo, istuminen, matala intensiteetti, keskitason intensiteetti sekä korkeantason intensiteetti. Laitteessa on lisäksi alykkäät värinäilmoitukset puheluista, kalenterimuistutuksista sekä viesteistä. 

Polar Loop Crystal laitteessa on lisäksi Smart Coaching -toiminto, joka valmentaa sinua aktiivisempaan elämäntapaan. Toiminto antaa vinkkejä päivittäisen aktiivisuustavoitteen saavuttamiseen. Tämän lisäksi saat palautteen päivittäisestä, viikoittaisesta ja kuukausittaisesta aktiivisuudestasi. Loop 2 toimii myös sykemittarina, kun paritat sen lisävarusteena saatavilla olevan Polar H7 -sykesensorin kanssa. Sykesensorin avulla saat myöskin selkeitä ohjeita kuntosi kohottamiseen sekä motivoivan palautteen harjoituksen jälkeen.

Tekniset tiedot:

  • Paino 38 grammaa
  • paksuus 10,8 mm
  • leveys 20,0 mm
  • Akun kesto jopa 8 päivää jatkuvalla aktiivisuuden seurannalla. Akku 38 mAh:n litiumpolymeeriakku.
  • Toimii yhdessä Polar Flow verkkopalvelun kautta. Tiedonsiirto Bluetooth smartin tai data kaapelin kautta. ( Mac OS X 10.6 ja uudemmat. Windows XP, 7 ja 8 järjestelmät)
  • Polar Flow -sovelluksen kanssa yhteensopivat laitteet löydät täältä.
  • Ranneke säädettävisää kotikonstein.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 21279
Brändi Polar
Takuu 2 vuotta

Käyttöohjeet ja muut ladattavat tiedostot:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin