Romantiikka Hopeinen Juustoveitsi

d:Kotimaisen Kultakeskuksen Romantiikka sarjan juustoveitsi on valmistettu hopeasta ja ruostumattomasta teräksestä. Juustoveitsen pituus on 20 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään.  Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 15090

;
97,00 €
-20%

Romantiikka Hopeinen Juustoveitsi

Romantiikka Hopeinen Juustoveitsi

Tuotekoodi: 15090

Romantiikka Hopeinen Juustoveitsi 0 0

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

122,00 €

97,00 €

Tuotekuvaus

Kotimaisen Kultakeskuksen Romantiikka sarjan juustoveitsi on valmistettu hopeasta ja ruostumattomasta teräksestä. Juustoveitsen pituus on 20 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään.  Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 15090
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 50

Pieni hetki