Secrid Cardslide korttilompakko

59,95 € 49,90 € Säästät: 10,05 €
Varastossa
SKU
13883

Secrid Cardslide -korttilompakko on Secridin uusin innovaatio. Uudistunut Cardslide koostuu alumiinisesta korttiosasta ja polykarbonaatista valmistetusta lisälokerosta, jonne sopivat hyvin esimerkiksi setelit, käyntikortit, pieni määrä kolikoita tai parkkilipukkeet. Lompakon alumiiniseen korttikotelo osaan mahtuu 6 korttia (5 tavallista korttia ja 1 kohokuvioitu kortti), jotka nousevat porrastetusti ylös napin painalluksella. Lompakossa on lisäksi ympärillä elastinen nauha, jonka väliin voit myös ujuttaa kätevästi jotain pientä. Lompakko toimitetaan tyylikkäässä lahjarasiassa.

Secrid-lompakot estävät korttisi langattoman kopioimisen. Uudet RFID/NFC kortit eivät ole turvassa tavallisessa lompakossa. Näissä korteissa on siru ja antenni, jotka mahdollistavat maksamisen ”langattomasti”. Tälläiset kortit voidaan myös kopioida langattomasti jopa metrien päästä, mutta Secrid-lompakon avulla sinun ei tarvitse kantaa tästä huolta. Maksaaksesi turvallisesti langattomasti, työnnä korttia vain noin 3cm ulos kotelosta, jolloin maksaminen onnistuu lähietäisyydeltä, mutta signaali on tarpeeksi heikko estääkseen kopioinnin.

Lompakon ulkomitat 68 x 103 x 19 mm

Voimme kaivertaa veloituksetta lompakon alumiinikotelon kanteen esimerkiksi nimikirjaimet. Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Lisätietoja
SKU 13883
Brändi Secrid
Kaiverrus 50
Mallisto Cardslide
Takuu 2 vuotta
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.