Aika näyttää kuka olet
Kuumimmat tuotteet
Citizen Eco-Drive Marine BN0159-15X
-40%
Citizen
Citizen Eco-Drive Marine BN0159-15X
349,00 €
209,00 €
Seiko 5 Sports Field Style GMT SSK023K1
Seiko
Seiko 5 Sports Field Style GMT SSK023K1
480,00 €
449,00 €
Suunto Race Birch
Suunto
Suunto Race Birch
448,95 €
Kohinoor timanttikorvakorut 143-P2120V
-45%
Kohinoor
Kohinoor timanttikorvakorut 143-P2120V
1 449,00 €
792,00 €
Mockberg Classic Gold MO334
Mockberg
Mockberg Classic Gold MO334
164,95 €

Kelloa valitessa ongelmaksi muodostuu helposti valinnan vaikeus. On mahdotonta yksiselitteisesti sanoa, mikä kello tulee olemaan “oikea valinta” sen ollessa aina hyvin yksilöllistä. Tässä osiossa annammekin työntekijöidemme olla äänessä ja kertoa mitä he meidän valikoimasta valitsisivat

Katso Remyn kellovalinta

Tutustu tarkemmin
Korvaa sanat koruilla

Tiesitkö, että meillä voit tilata ilmaisen kaiverruksen koruihin ja sormuksiin? Kaiverrus tuo lahjaan persoonallisuutta, ja ilahduttaa kantajaa vielä monen vuoden jälkeen. Kaiverruksen saat näppärästi tilattua lisätessäsi tuotteen ostoskoriin. Kaiverruksen tilaaminen ei kuitenkaan hidasta meidän nopeaa toimitusta.

Tervetuloa palveltavaksi Tuuriin
Tervetuloa palveltavaksi Tuuriin

Kaikki verkkokauppamme tuotteet ovat saatavilla myös myymälästämme Tuurista. Myymälässä on tällä hetkellä laajempi koru- ja lahjatavaravalikoima kuin verkkokaupassamme, joten tervetuloa poikkeamaan!

Katso aukioloajat
Mukana pukemassa suomalaisten ranteita jo lähes 40 vuotta

Keskisen Kello on perustamisestaan asti toiminut suomessa kello- ja korualalla suunnannäyttäjänä. Intohimona meillä on tarjota asiakkaillemme asiantuntevaa palvelua ja kattavan valikoiman tuotteita.

Me Keskisen Kellolla toimimme valtuutettuna jälleenmyyjänä kantamillemme brändeille ja kaikki myymämme tuotteet löytyvät suoraan varastostamme.

35+
työntekijää
100%
suomalaisten
omistama
140+
brändiä
1982
perustettu
Etelä-Pohjanmaalla
Blogi — lue viimeisimmät artikkelit
Rivi laboratoriotimantteja
Luonnontimantin ja laboratoriotimantin erot
Timanttikoruja ostaessa tulee hyvin nopeasti ostajalle eteen kysymys siitä haluaako hän koruunsa perinteisen luonnontimantin vai laboratoriotimantin. Tämä on alkuun haastava kysymys sillä moni meistä ei tarkkaan tiedä mitä eroa näillä keskenään on ja monilla on myös aavistuksen vääristynyt mielikuva siitä millaisia laboratoriotimantit ovat.
Lue lisää
Samsung Galaxy Watch Ultra
Täysin uusi Samsung Galaxy Watch Ultra -urheilukello
Samsung julkaisi 10.7. uuden Samsung Galaxy Watch Ultra -äly-ja urheilukellon joka kestää kovemmankin liikkujan matkassa. Galaxy AI -valmentaja tukee harjoitteluasi ja hyvinvointiasi ja uusittu teknologia kellon sisällä pitää huolen siitä, että kelloa on erittäin miellyttävä käyttää. Samsung Galaxy Watch Ultran parhaimpia puolia on sen pitkä akunkesto – jopa 100 tuntia käyttöaikaa!
Lue lisää
Korvakorut ja kaulakorut
Korujen koko-opas
Tervetuloa korujen koko-oppaan pariin! Tässä blogissa sukellamme syvälle korujen maailmaan ja tarjoamme kattavan oppaan oikean koon ja istuvuuden löytämiseksi kaikille korutyypeille. Olipa kyseessä sormukset, rannekorut, kaulakorut tai korvakorut, autamme sinua löytämään täydellisen kokoiset korut, jotka korostavat tyyliäsi ja istuvat mukavasti.
Lue lisää
Kalevala Fiiliskuva
Esittelyssä: Kalevala
Kalevala on suomalainen korubrändi, joka on tunnettu laadukkaasta käsityöstään ja ajattomasta muotoilustaan jo vuodesta 1937. Tämä ikoninen brändi edustaa yhdenvertaisuutta, kestäviä arvoja ja hyvän tekemistä. Kalevala käyttää kolmasosan tuloksestaan hyväntekeväisyyteen ja henkilöstön hyvinvointiin, mikä tekee jokaisesta korusta paitsi kauniin, myös merkityksellisen.
Lue lisää