Monthly Archives: January 2020

 1. Fitnesskello | ostajan opas

  naisten urheilukellot

  Fitnesskello tuo tukea, motivaatiota, tavoitteellisuutta ja uutta intoa treeneihisi. Kello tekee toiminnoillaan treenidatan keräämisestä ja analysoinnista helppoa, auttaen sinua pysymään helposti kärryillä hyvinvointisi tilasta. Fitnesskellon perusominaisuuksiin kuuluuvat urheilutoiminnot, kuten aktiivisuutesi seuranta, mutta useimmiten kello myös analysoi unta ja lepoa antaen kokonaisvaltaisen käsityksen voinnistasi. Perusominaisuuksien lisäksi kellosta saattaa löytyä arkea helpottavia lisätoimintoja. Mitä jos rannekellosi kävisi myös maksuvälineenä kaupassa, soittaisi sinulle lempimusiikkiasi lenkillä ja auttaisi sinua stressinhallinnassa helpoilla hengitysharjoituksilla?

  Read more »
 2. Tarinat kuuluisten Seiko-kellojen lempinimien taustalla

  Seiko Tuna SNE499P1

  Vanha suomalainen sanonta kuuluu, että rakkaalla lapsella on monta nimeä. Tämä pätee myös kelloihin, joissa useimmiten ne kaikista kuuluisimmat lempinimet eivät suinkaan tule design-tiimiltä tai markkinoijilta, vaan käyttäjiltä itseltään. Joskus nämä lempinimet saavuttavat niin korkean suosion ja statuksen, että Seiko itsekin rupeaa käyttämään niitä seuraavien mallien markkinoinnissa.

  Read more »
 3. Seiko Astron - Uraauurtavaa teknologiaa eilen ja tänään

  astron

  Uusia keksintöjä ja tuotteita tulee nykyään markkinoille miltei liukuhihnalta, mutta vain aniharva on vaikutukseltaan niin merkittävä, että se mullistaa kokonaisen teollisuudenalan. Yksi tälläinen tuote oli vuonna 1969 julkaistu Seiko Quartz-Astron 35SQ, tai tuttavallisemmin pelkkä Seiko Astron.

  Read more »
 4. Seiko Samurai - Moderni klassikko

  kultasamurai

  Tässä artikkelissa tutustumme yhteen edullisemman päädyn sukelluskellojen valioyksilöistä, Seiko Samuraihin.

  Read more »
payments-logo
2020 All rights reserved.