Monthly Archives: August 2020

 1. Älykello vertailu - löydä sinulle paras älykello

  smart watches on a white background

  Emme ehkä pysty kertomaan mikä on paras älykello juuri sinulle, mutta laadimme avuksesi tämän artikkelin jossa esittelemme tämän hetken kiinnostavimmat älykellomallit. Tutustu valikoimamme edustamiin kärkibrändeihin, ja löydä älykello joka sopii parhaiten omaan elämäntyyliisi. Opi kaikki Samsung Galaxy Watch 3, Apple Watch 5, Honor Magic Watch 2 ja Huawei Watch GT2 -kelloista.

  Read more »
 2. Paras urheilukello? Näin se löytyy!

  Urheilukello kollaasi


  Miten tunnistaa itselleen paras urheilukello? Hyvä urheilukello tukee harjoittelua itse treenaajan ja lajikohtaisten tarpeiden mukaisesti. Keräsimme tähän artikkeliin parhaat vinkkimme, joiden avulla laajasta valikoimasta on helppo löytää juuri sinulle paras urheilukello!

  Read more »
 3. Lumoava | TOP 5

  Lumoava Top 5 korut kollaasi

  Täydennä arjen työvaatetus tai juhla-asu kotimaisella korulla! Kuopiolaisen Lumoavan korut on suunniteltu ja valmistettu alusta loppuun Suomessa, suosien vastuullisia tuotantomenetelmiä ja aikaa kestäviä materiaaleja.

  Tässä artikkelissa esittelemme asiakkaidemme suosikit Lumoavan kauniista valikoimasta. Tutustu asiakkaidemme TOP 5 Lumoava-koruihin ja kenties löydät näiden joukosta itsellesi (tai lahjaksi!) uuden suosikin.

  Read more »
 4. Kummassa kädessä kelloa tulisi käyttää?

  Kummassa kädessä kelloa tulisi käyttää on kaikille kelloharrastajille tuttu kysymys, ja yksi kellojen käytön ikuisista kiistakapuloista. Yksinkertaisuudestaan huolimatta kysymys onnistuu herättämään intohimoja kannattajissa eri puolten kerta toisensa jälkeen. Vaikka päätös on tietysti jokaisen kellon käyttäjän oma ja henkilökohtainen valinta, tarjoamme tässä artikkelissa käytännön argumentteja yleisesti “oikeana” pidetyn puolen puolesta. Käytännön esimerkit ovat kouriintuntuvampia ja ymmärrettävämpiä kuin epämääräiseen “tapaetikettiin” vetoaminen ja ne saavat ymmärtämään, mistä vallitseva mielipide on aikoinaan syntynyt. Käsittelemme asiaa oikeakätisten näkökulmasta, jos siis olet vasenkätinen, seikkamme pätevät sinuunkin yhtä hyvin, käännä vain puolet päinvastoin kuin artikkelissa.

  Read more »
payments-logo
2020 All rights reserved.