Arkisto kuukausittain: : elokuu 2020

  1. Lumoava | TOP 5

    Lumoava Top 5 korut kollaasi

    Täydennä arjen työvaatetus tai juhla-asu kotimaisella korulla! Kuopiolaisen Lumoavan korut on suunniteltu ja valmistettu alusta loppuun Suomessa, suosien vastuullisia tuotantomenetelmiä ja aikaa kestäviä materiaaleja.

    Tässä artikkelissa esittelemme asiakkaidemme suosikit Lumoavan kauniista valikoimasta. Tutustu asiakkaidemme TOP 5 Lumoava-koruihin ja kenties löydät näiden joukosta itsellesi (tai lahjaksi!) uuden suosikin.

    Lue lisää »
  2. Kummassa kädessä kelloa tulisi käyttää?

    Kummassa kädessä kelloa tulisi käyttää on kaikille kelloharrastajille tuttu kysymys, ja yksi kellojen käytön ikuisista kiistakapuloista. Yksinkertaisuudestaan huolimatta kysymys onnistuu herättämään intohimoja kannattajissa eri puolten kerta toisensa jälkeen. Vaikka päätös on tietysti jokaisen kellon käyttäjän oma ja henkilökohtainen valinta, tarjoamme tässä artikkelissa käytännön argumentteja yleisesti “oikeana” pidetyn puolen puolesta. Käytännön esimerkit ovat kouriintuntuvampia ja ymmärrettävämpiä kuin epämääräiseen “tapaetikettiin” vetoaminen ja ne saavat ymmärtämään, mistä vallitseva mielipide on aikoinaan syntynyt. Käsittelemme asiaa oikeakätisten näkökulmasta, jos siis olet vasenkätinen, seikkamme pätevät sinuunkin yhtä hyvin, käännä vain puolet päinvastoin kuin artikkelissa.

    Lue lisää »

2024 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.