sulhanen

Miesten vihkisormus on malliltaan usein hyvin yksinkertainen. Usein päätettäväksi jää sormuksen materiaali, hionta sekä sormuksen leveys. Sinulle saattaa olla jo selvää onko juttusi kultasormus, hopeasormus tai kenties yhä suositumpi valkokultasormus. Mutta minkä levyinen sormus sopisi juuri sinulle? Mitä sormusten leveyksiin tulee, skaala on laaja, joten valinnan varaa riittää.

Valokuvista voi olla vaikeaa hahmottaa minkä mallisia miesten sormukset todella ovat leveytensä puolesta. Voi tuntua jopa haastavalta yrittää valita itselleen juuri se paras malli vain kuvien perusteella. Me olemme siksi koonneet pienen koko-oppaan, missä vertailemme miesten sormuksissa yleisimmin käytettyjä leveyksiä.

Leveä miesten sormus

Suosituimmat miesten sormusmallit ovat kooltaan 4mm-6mm leveitä. Ne saavat näkyä, mutta eivät kuitenkaan häiritse arkea rajoittamalla sormien liikkuvuutta. Jos haluat sormuksen, joka näkyy varmasti, suosittelemme hieman näyttävämpää 7mm leveyttä.

Kapea miesten sormus

Minimaalisemmat 2:n ja 3:n millimetrin mallit, sopivat varmasti tilanteeseen kuin tilanteeseen. Nämä sormukset kulkevat mutkattomasti arjessa mukana, ja ovat hyvä valinta heille, joille sormus saattaa alussa tuntua hieman vieraammalta asusteelta.

Sormuksen mallin valinnassa tärkeintä on oma mieltymys korun suhteen. Valitse leveys joka tuntuu sinulle juuri omalta ja josta sinulle on iloa vielä vuosienkin päästä!