Paul Hewitt

Tuotteet 1-96 / 105

Tuotteet 1-96 / 105

Sivu

Tyylikäitä nahkasta ja nylonista punottuja Paul Hewitt -rannekoruja on saatavilla useissa eri väreissä. Laadukkaat korut ovat sopivia vapaa-aikaan ja merihenkisyys tuo oman vivahduksensa tyylikkääseen koruun. Ankkurilla varustetut korut ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja nahkasta tai nylonista. Kauniit Paul Hewitt -korut ovat helppokäyttöisiä sekä kevyitä käyttää.

Merihenkiset Paul Hewittin korut

Paul Hewitt -korut ovat saaneet suosiota merihenkisellä teemallaan. Nämä kellon kanssa yhtenäiset korut ovat hyvin pelkistettyjä, mutta näyttäviä. Laivastotyylinen korumallisto on valmistettu ajatellen käyttömukavuutta ja helppoutta. Paul Hewitt -koruja on saatavilla monia eri malleja monilla eri väreillä, joten voit valita mieleisesi yksivärisen rannekorun tai päätyä leikkisään moniväriseen koruun.

Paul Hewittin rannekoruja kattava valikoima

Punotusta nahasta ja nylonista valmistetut rannekorut ovat hyvin sulavalinjaisia ja näyttäviä. Valikoimastamme löydät rannekoruja useilla eri ko’oilla. Ankkurilla varustetut Phrep-korut ovat helposti kiinnitettäviä ja kevyitä käyttää. Paul Hewitt Phrep -koruja on saatavilla useita eri värejä, joten ei muuta kuin valitsemaan mieleisesi koru. Paul Hewitt North Love -kaulakorut ovat puolestaan ihanan hempeitä sydänkoruja, jotka kuvastavat rakkautta merta ja merihenkistä tyyliä kohtaan. Värivaihtoehdot ovat hopea, kulta ja ruusukulta. Anchor Spirit -koruissa pääosaa näyttelee tuttuun Paul Hewittin tapaan ankkurit. Anchor Spirit -tuotevalikoimastamme löydät sirot kaula- ja rannekorut perinteisillä väreillä. Paul Hewitt Ancuff -rannekorut taas sopivat täydellisesti sinulle, mikäli rakastat minimalistisia koruja. Ranteen ympärille taipuneita ankkureita on saatavilla niin hopeana, kultaisena kuin ruusukultaisenakin. Meiltä saat kaikki Paul Hewitt -korut ilmaisella 1-2 arkipäivän toimituksella.

payments-logo
2020 All rights reserved.