Romantiikka Hopeinen Voiveitsi

d:Kotimaisen Kultakeskuksen Romantiikka sarjan voiveitsi on valmistettu hopeasta ja ruostumattomasta teräksestä. Voiveitsen pituus on 16,8 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään.  Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 15091

;
88,00 €
-20%

Romantiikka Hopeinen Voiveitsi

Romantiikka Hopeinen Voiveitsi

Tuotekoodi: 15091

Romantiikka Hopeinen Voiveitsi 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

110,00 €

88,00 €

Tuotekuvaus

Kotimaisen Kultakeskuksen Romantiikka sarjan voiveitsi on valmistettu hopeasta ja ruostumattomasta teräksestä. Voiveitsen pituus on 16,8 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään.  Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 15091
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 50

Pieni hetki